Māris Mičerevskis gatavo krēmzupu un atklāj deputāta darba aizkulises

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kad aiz loga gaudo nemīlīgs rudens vējš un pie palodzes klaudzina lietus lāses, silta un garšīgu aromātu piepildīta virtuve ir viena no labākajām vietām, kur patverties. TVNET kulinārijas raidījuma “Garšu duelis” ķēķī viesojas Rīgas domes deputāts, aktieris, rakstnieks, publicists un vēsturnieks Māris Mičerevskis, raidījuma vadītājas Annas Birmanes jeb Annas Pannas virsvadībā gatavojot zaļo zirnīšu un piparmētru krēmzupu. Abi dueļa dalībnieki aprunājas par interesantām tēmām, un Māris mēģina aizietām acīm atpazīt dažādus pārtikas produktus.

Māris un Anna gatavošanai izmanto cukīni, spinātus, sīpolus, ķiplokus, piparmētru, buljonu, kā arī “Bonduelle Vapeur” zaļos zirnīšus. Dārzeņi vispirms tiek apcepti un tad kopā ar zirnīšiem sautēti buljonā. Pirms pasniegšanas visu sablendē, līdz krēmzupas tekstūra ir viendabīga, un lej krūzītes, pievienojot nedaudz kokosriekstu piena.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi gardās zirnīšu-piparmētru krēmzupas recepti, bet, lai uzzinātu, kāds bija Māra vecmāmiņas meistarstiķis virtuvē, vai deputāts uz darbu ņem līdzi pusdienu kastīti, uz ko vislabāk ķert zivis, un kā Mārim veicās aizsietām acīm atpazīt dažādus produktus, noskaties video.

Foto: Māris Mičerevskis gatavo zaļo zirnīšu un piparmētru krēmzupu.

Raksts tapis sadarbībā ar "Bonduelle".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu