Valsts svētkos - iespēja vērot "Latvijas Lepnuma" ceremoniju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto no "Latvijas Lepnuma"

18. novembrī būs skatāma svinīgā godināšanas ceremonija “Latvijas Lepnums”. Skatītājus kanālā TV3 sagaida aizkustinoša tikšanās ar cilvēkiem, kuri spējuši palīdzēt un iedvesmot, turklāt jau otro gadu pēc kārtas ceremonija īpaši patriotiskās noskaņās tiek aizvadīta Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā, uzsverot laureātu ieguldījumu valsts un sabiedrības stiprināšanā.

“Latvijas Lepnuma” ceremonijas laikā galvenā uzmanība veltīta šī gada desmit laureātu iedvesmojošajiem stāstiem, kam par godu sagatavota arī iespaidīga muzikālā programma, ko iedzīvinās “Prāta Vētra”, “Sound Poets”, Raimonds Tiguls un Marija Naumova, Ivo Fomins, Fiņķis, “Sudden Lights” un ZeBrene, kā arī Sandija Dovgāne un Rīgas Doma kora skolas zēnu koris (diriģents Mārtiņš Klišāns).

Foto: Publicitātes foto no "Latvijas Lepnuma"

Savukārt ceremonijas vadītāji Arnis Krauze un Edijs Bošs parūpēsies par svinīgu atmosfēru, kā arī sirsnīgām sarunām ar balvu saņēmējiem.

Katru gadu “Latvijas Lepnums” pulcē īstus Latvijas patriotus, kuru labos darbus novērtējuši viņu līdzcilvēki.

Lai arī katrs balvas saņēmēja stāsts ir unikāls un neatkārtojams, tos visus vieno labestība un vēlme padarīt Latviju labāku.

Neskatoties uz krīzēm vai sarežģītiem apstākļiem, laureāti nav atkāpušies no saviem ideāliem, droši turpinot iesākto ceļu. Jāpiebilst, ka arī Latvijas iedzīvotāju atbalsts Ukrainai nav palicis nepamanīts, tāpat kā daudzi citi labie darbi.

Šogad balvas tiks piešķirtas nominācijās “Mediķis”, “Jaunietis”, “Cilvēcība un drosme”, “Dižģimene”, “Iedvesmotājs”, “Novadnieks”, “Sirdsdarbs”, “Skolotājs”, “Vairāk nekā prasa pienākums” un “Cilvēks cilvēkam”.

Balvas laureātiem pasniegs Latvijā atpazīstamas personības vai arī balvu saņēmējiem tuvi un svarīgi cilvēki, kurus atklāsim tikai svinīgās ceremonijas laikā, lai TV skatītājiem un pašiem laureātiem tas būtu īpašs pārsteigums.

Laureātus uzrunās arī Valsts prezidents Egils Levits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu