FOTO ⟩ Sirsnīgā gaisotnē atklāta Aigara Graubas jaunā ģimenes filma "Circenīša Ziemassvētki"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

17. novembrī jautrā un sirsnīgā gaisotnē notika Aigara Graubas jaunās ģimenes spēlfilmas “Circenīša Ziemassvētki” pirmizrāde kinoteātrī Kino Citadele, pulcējot filmas radošo komandu, aktierus un viesus.

Ar sirsnīgām uzrunām, apsveikumiem, bērnu smiekliem un īstu pikošanos 17. novembrī savu pirmizrādi piedzīvoja filma Aigara Graubas filma “Circenīša Ziemassvētki”, kas bagātinājusi Latvijas kino Ziemassvētku filmu izlasi ar jautru piedzīvojumu stāstu visai ģimenei.

Filmas “Circenīša Ziemassvētki” stāsta pamatā ir visiem zināma pirmssvētku satraukuma un ģimenes strīda klātesamība, kas izvēršas neticamā notikumu virknējumā. Policista Ervīna Dambja ģimene sliktā noskaņojumā ierodas savā lauku mājā un sastop Ziemassvētku vecīti. Mazā Marta un brālītis Toms viņu iesaista savas ģimenes glābšanas plānā. Vecāki sāk gatavoties svētkiem, nemaz nenojauzdami, ka sastaptais Ziemassvētku vecītis ir no cietuma izbēgušais Bruno Circenis.

“Circenīša Ziemassvētki” no pagājušās nedēļas gaida savus mazos un lielos skatītājus kinoteātros visā Latvijā, solot sirsnīgu un jautru kopābūšanu visai ģimenei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu