"Gen Z" paaudzes pārgalvības un krīzes. Ieskaties pašmāju seriāla uzņemšanas aizkulisēs!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju oriģinālseriāls “Jaunais Norm” izgaismos “Gen Z” (1990. gadu vidū – 2000. gadu sākumā dzimušo) paaudzes jauniešu dzīves, kur pārgalvīgi piedzīvojumi mijas ar eksistenciālām pārdomām, “normālas” dzīves meklējumiem un tikai vienai paaudzei līdz galam saprotamām problēmām. Galvenās lomas atveidos mūziķe Elizabete Balčus, dzejnieks Gundars Smuidris, reperis Prusax, dejotāja Madlēna Valdberga un citi jau iemīļoti aktieri un slavenības. Skaties seriālu nākamās paaudzes televīzijā Go3 jau no 22. novembra!

Seriālā skatītāji ieraudzīs jauniešu dzīvi galvu reibinošos piedzīvojumos un ballītēs, sekojot līdzi jau pirmajā sezonā “Viss norm” iepazītajiem tēliem Dāvidam, Zirnim, Paulai un citiem.

Draugu stabilitātes meklējumi turpinās, taču visu izmaina jaunā tēla Telmas ierašanās, kura ar savām neizskaidrojamajām spējām sajauc viņu prātus, vienlaikus meklējot pareizās atbildes uz šķietami neatbildamiem draugu jautājumiem.

Caur galveno tēlu pārdzīvojumiem un pasaules redzējumu seriālā tiek apskatīti arī plašāka mēroga jautājumi, par kuriem līdz “Gen Z” paaudzei skaļi runāt uzdrošinājies vien retais, liekot atkārtot mūžīgo jautājumu par to, vai aizu starp paaudzēm vispār ir iespējams aizpildīt.

“Jaunais norm” tēli ir atraduši patvērumu draugu lokā, bet kāpēc joprojām šķiet, ka pasaule viņus nesaprot? Kādēļ brīžiem šķiet, ka grūti kļūst saprast arī pašiem sevi?

“Ar šo seriālu mēs turpinām radīt kvalitatīvu oriģinālsaturu Latvijas jauniešiem. Pēc pirmās sezonas sapratām, ka seriāls rezonē ar jauniešu auditoriju un katrs spēj atrast daļu sevis mūsu stāsta varoņos.

Otrā sezona dod iespēju jauniešu auditorijai atkal sastapties ar sev līdzīgajiem otrpus ekrāna,” par seriālu stāsta producents Kristians Alhimionoks.

Seriālā nozīmīgas lomas atveido Gundars Smuidris, Prusax, Madlēna Valdberga, Elizabete Balčus, Toms Krīgers, Elīza Rešetina, Sanija Sālījuma, Intars Rešetins, Evija Krūze, Ieva Puķe, Jānis Jarāns un citi.

“Svinam visas mazās uzvaras, ļaujamies dzīves spontānajiem priekiem, kārtīgi izraudamies draugiem uz pleca.

Mēs visi – gluži kā varoņi ekrānā – cenšamies dzīvot pēc savas labākās sirdsapziņas. Lai vai kas, atceries, ka viss ir norm,” piedzīvoto filmēšanas laukumā raksturo galvenās lomas atveidotāja Madlēna Valdberga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu