"Tas tiešām ir radikāli." Agrita Bindre izstājas no Krievijas kompānijas "NL International" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agritabb

Šovu zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua pieņēmusi nozīmīgumu lēmumu - viņa aiziet no Krievijas kompānijas "NL International".

Agrita atklāj, ka pieņēmusi radikālu lēmumu, un tas saistīts ar viņas darbošanos tīkla mārketingā. Sākot savu uzrunu, Agrita atklāja, ka pirmo reizi tīkla mārketingā iesaistījās 18 gadu vecumā, tāpēc sevi sauc par cilvēku ar stāžu. Agrita darbojusies pat vairākās tīkla mārketinga kompānija, un nu pieņēmusi lēmumu aiziet no "NL International".

"Tas ir tikai un vienīgi mans lēmums, mani neviens nepārvilināja," savu lēmumu pamato Agrita.

Agrita uzsākusi ceļu citā tīkla mārketinga kompānijā. "Man nav viegli aprast ar šo situāciju, jo tas ir tiešām ir radikāli."

Lai gan daudz par jauno kompāniju vēl nestāstīja, viņa atklāja vien to, ka tās pamatprodukts ir smaržas. "Es neesmu smaržu eksperts, bet par tādu varu kļūt.

Es šobrīd jūtos brīva, gaisīga, starojoša. Gribas pat teikt, ka man ir pieauguši spārni, tikai es tos vēl neredzu."

Es sevi biju nograuzusi par daudz. Tas viss sākās līdz ar kara iesākšanos Ukrainā. Iekšējās svārstības manī bija, bet es ar tām nedalījos. Lielākās sākās tieši pēdējā mēneša laikā.

Es neesmu kara atbalstītāja, es nevaru pacelt Krievijas karogu un aicināt pievienoties kaut kam, par ko es pati neesmu pārliecināta.

Un šī mana iekšējā nepārliecinātība deva grūdienu kaut ko dzīvē mainīt."

Agrita labu laiku bija ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņēma arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu