Ar laikmetīgu skatījumu uz attiecībām. Iepazīstieties, pavisam atklātas "Seksa dienasgrāmatas"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Kad 2007. gadā Ališa Šelasky (Alyssa Shelasky) – tobrīd atvērtās attiecībās dzīvojoša mākslīgi apaugļota topošā māmiņa – nolēma ko darīt karjeras stabilizēšanas vārdā un sāka iknedēļas “Seksa dienasgrāmatas” (Sex Diaries) sleju populārajā "New York Magazine", neviens pat nenojauta, ka pārdrošais projekts iestiepsies vairāk nekā desmit gadu garumā.

Kur nu vēl par to, ka no reāliem cilvēkiem dzirdētie stāsti tiks uzņemti seriālā. Taču tas ir noticis – beidzot ar rezultātu vainagojies 2019. gadā sāktais kinoprojekts, un 2022. gada decembrī pie skatītājiem nonācis HBO seriāls “Seksa dienasgrāmatas”. Latvijā to demonstrē LMT Viedtelevīzija.

Katrā no četrām epizodēm seriāla “Seksa dienasgrāmatas” veidotāji piedāvā iepazīt īstus ņujorkiešus un viņu seksuālo pieredzi, lavierējot starp dažādām randiņu pieredzēm un vēlmi veidot ciešākas attiecības.

Poliamorija, lateksa fetišs, atvērto attiecību mēģinājumi un centieni saglabāt pandēmijas laikā sāktas attiecības… Visi varoņi ir tikpat dažādi kā viņu vēlmes un iekāres, taču visi ir pavisam īsti.

Ieskatu viņu dzīvē veido gan dokumentālas ainas, gan pašu uzņemtas video dienasgrāmatas, kurās seriāla varoņi dalās personīgās pārdomās par iepazīšanos, attiecību veidošanu un savas seksualitātes izzināšanu. Viņi arī sazinās ar Alisu Šelaski, kura pati piedalījusies galveno varoņu atlasē, lai dalītos pieredzē un iegūtajās atklāsmēs.

Ar laikmetīgu skatījumu uz attiecību veidošanu “Seksa dienasgrāmatas” piedāvā unikālu ieskatu seksā, intimitātē un saikņu starp cilvēkiem veidošanā.

Seriāla “Seksa dienasgrāmatas” reklāmas rullītis:

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu