FOTO ⟩ Smalki viesi, Puntulis un aktieri pulcējas "Nelūgto viesu" pirmizrādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar daudzsēriju filmas “Nelūgtie viesi” galveno lomu atveidotāju – Niklāva Kurpnieka, Andra Daugaviņa, Mārtiņa Kalitas, Andreja Alena, Vara Vētras, Normunda Laizāna, Kristīnes Nevarauskas, Gerdas Embures, Toma Kursīša, radošās komandas un citu aicināto viesu ovācijām aizvadīta pirmo divu sēriju pirmizrāde. Ar daudzsēriju filmu, kas atklāj kādu stāstu par diviem izmeklētājiem, kuri negaidīti saskaras ar, iespējams, sarežģītāko izmeklēšanas lietu savā karjerā, televīzijas skatītāji varēs iepazīties izklaides platformā Tet TV+ no 26. janvāra.

Daļu aktieru skatītāji jau būs satikuši arī Vlada Kovaļova iepriekš režisētajā daudzsēriju filmā “Bezvēsts pazudušās”, taču šajā darbā viņi spēlēs ļoti izteiktas pretstatu lomas, no labajiem tēliem kļūstot par sliktajiem un otrādi. Turklāt vairāki aktieri piedzīvos ļoti izteiksmīgas vizuālās pārvērtības, kas krasi izmainīs viņu ierasto tēlu.

Lai sagatavotu aktierus kadram, grima māksliniece kopumā filmēšanas nolūkiem izlietoja vairāk nekā piecus litrus mākslīgo asiņu. Savukārt aktieru atlase 10 jauniešu lomām ilga pusgadu un izskatīti vairāk nekā 650 jauno aktieru pieteikumi. Lai radītu mazpilsētas policijas iecirkni, projekta mākslas grupa gandrīz pilnībā uzbūvēja policijas iecirkņa telpas.

“Nelūgtie viesi”: pēc ballītes kādā viesu mājā meža ielokā tiek atrasts miris jubilārs – 27 gadus vecais Valters. Aizdomās turami visi, kuri bija šajās dzimšanas dienas svinībās, – Valtera tuvākie un uzticamākie draugi. Turklāt izmeklēšanu sarežģītāku padara fakts, ka visi liecinieki nepārtraukti melo un neviens nav gatavs atklāt, kas patiesībā notika slepkavības naktī, pēc kuras katram no viņiem dzīve vairs nekad nebūs tāda kā iepriekš. Jo mums katram ir kāds noslēpums, ko mēs nekad negribētu atklāt pārējiem.

Daudzsēriju filmas veidotāji sola: ja pēc pirmo divu sēriju noskatīšanās kādam šķitīs, ka ir zināms, kurš nogalināja Valteru Pētersonu, tad visticamāk, ka skatītājs būs kļūdījies. Jo… iespējams, viesu mājā nekas nebija tā, kā sākumā izskatījās.

Detektīvdrāmas oriģinālscenārija autors un režisors ir Vlads Kovaļovs, producente – Lelde Kovaļova, operators – Toms Zarāns. Epizodiskās lomās varēs redzēt Ievu Aleksandrovu Ekloni, Milēnu Miškēviču, Katrīnu Grigu, Reini Bergu, Rūdolfu Cīruli, Oto Madernieku un citus. Filmas uzņemšana norisinājās lielākoties Kandavas pilsētā un tās apkārtnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu