Dita Lūriņa-Egliena izsakās par vīra slimību (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktieru pāris Mārtiņš Egliens un Dita Lūriņa-Egliena.
Aktieru pāris Mārtiņš Egliens un Dita Lūriņa-Egliena. Foto: Evija Trifanova/LETA

Nacionālā teātra aktrise un režisore Dita Lūriņa-Egliena intervijā žurnālam "Ieva" izteikusies par vīra, aktiera Mārtiņa Egliena veselības stāvokli.

Atgādinām, ka Eglienu 2021. gada rudenī skāra veselības problēmas, kuru dēļ viņš praktiski zaudēja runasspēju. Lai arī viņš ir Nacionālā teātra štatā, uz skatuves viņš pagājušajā sezonā nekāpa.

Nu Dita Lūriņa-Egliena jaunākajā intervijā žurnālam "Ieva" atbildēja uz jautājumu, vai šī situācija ir grūtākais, ko viņai nācies piedzīvot. Uz jautājumu aktrise atbildēja šādi: 

"Domāju, ka Mārtiņam ir grūtāk. Nesalīdzināmi grūtāk. Jā, praktiski, finansiāli atbildība ir uz maniem pleciem, bet ne jau tas ir smagākais."

Viņa turpina: "Ļoti smagos krīzes brīžos man ir kā klapes uz acīm - es redzu vien tik šauri, cik no manis ir atkarīgs, un patiešām neredzu plašāk. Tas ir pašsaglabāšanās instinkts, kuru neesmu trenējusi un attīstījusi, tas man vienkārši ir. Domāju, pašlaik šis instinkts ir ieslēdzies uz absolūtu maksimumu. Man ir tā, ka grūtos dzīves faktus es pēc laika aizmirstu. Bet tajā brīdī daru, cik varu, un pārējais pats izslēdzas."

Neraugoties uz visu, Lūriņa-Egliena nosaka: ""Viss būs labi, visiem būs labi un visu veidu lietas beigsies labi." Un šo teicienu neesmu izdomājusi es."

Pilnu interviju ar Ditu Lūriņu-Eglienu lasi žurnāla "Ieva" 25. janvāra numurā!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu