Teksta tiešraides arhīvs ⟩ Lūsis komentē "Supernovas" pusfinālu (3)

Toms Lūsis
, TVNET | KLIK publicists
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Lūsis
Toms Lūsis Foto: TVNET kolāža

Sestdien, 4. februārī, noris Eirovīzijas nacionālās atlases, dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls, kur tiks noskaidroti tie 10 mūziķi, kas jau nākamnedēļ cīnīsies par ceļazīmi uz lielo Eirovīziju. Seko līdzi "Supernovas" pusfinālam TVNET teksta tiešraidē kopā ar Tomu Lūsi!

Dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova” pusfinālā žūrija izvēlējusies 14 dalībniekus, kuri tiešraidē sacenšas par iekļūšanu finālā. Konkursa uzvarētājs, kuru noteiks žūrija un skatītāji fināla balsojumā 11. februārī, iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā.

“Supernovu” arī šogad vada Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem ir iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā – izvēlēties konkursa uzvarētāju.

Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu