Beta Beidz pirmo reizi runā par jaunajām attiecībām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Beta Beidz (Beāte Bērziņa), viesojoties Dž.Dž.Džilindžera raidījumā "Dž. Spot", pirmo reizi pastāstīja par savām jaunajām attiecībām. 

Kā zināms, Beta ir attiecībās ar basketbola kluba VEF Rīga menedžeri Rolandu Mauriņu.

Vaicāta, vai tagad Betai jādodas uz visām basketbola spēlēm, viņa saka: "Uz vairākām, jā. Viņam patīk, ja es atnāku." 

Beta atklāj, ka šī gan nav viņas pirmā saskarsme ar šo sporta veidu - viņas mamma 13 gadus bija attiecībās ar "kādu zināmu Latvijas basketbolistu". "Basketbols bija, bija arī spēles, bet, goda vārds, visā tajā laikā, kad es nodzīvoju basketbola ģimenē, es joprojām nezinu basketbola noteikumus," smejas Beta.

Runājot par savām attiecībām ar Rolandu, Beta sirsnīgi izsakās:

"Viņš ir superīgs! Mēs dzīvojamies, mēs esam mīļi lācīši..."

"Mēs iepazināmies, kad es filmēju VEF video, kur es biju "basketbola Berta". Es aizgāju veselā "prikidā", man bija "Jordan" kurpes, cepure, es mētāju basketbola jokus... Tur viņš arī bija, es iepazinos. Viņam bija draudzene tajā laikā, tāpēc tad mums nekas nebija, bet vēlāk, tad, kad viņi izšķīrās, tad mēs sākām sarakstīties, un tā..."

"Viss notika pilnīgi legāli, neviens ne pie kā nav vainīgs, nav tā, ka kāds būtu aizgājis pa kreisi vai kaut kas tāds..." uzsver Beta.

Influencere atklāj, ka abi ir kopā kopš 2022. gada sākuma. "Tajā Jaunajā gadā mēs satusējām, un tad jau viss - atnāca mājās un no mājām vairs negāja prom," smej Beta. 

Uz jautājumu, vai abi mēdz strīdēties, Beta atbild noraidoši, uzsverot, ka "galvenais ir runāt, komunicēt un būt labākajiem draugiem".

Par precēšanos abi gan vēl nedomā. "Man ir bailes no ilgtermiņa, kam ir jāpasaka "jā" tūlīt uz ilgu laiku. Tāpēc es neņemu kredītus, tāpēc es šobrīd esmu bez oficiāla darba, tāpēc es minstinos precēties, tāpēc es minstinos pārvākties..."

"Kad būs laiks, būs laiks," tā par nākotnes plāniem saka Beta.

Šī ir pirmā reize, kad Beta izsakās par jaunajām attiecībām - viņa skaidro, ka vairās runāt iepriekšējās rūgtās "publisko attiecību" pieredzes dēļ. Kā zināms, iepriekš Beta bija attiecībās ar grupas "Singapūras satīns" mūziķi Jāni Krīvēnu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu