Pusotru gadu pēc kāzām Sandis Ozoliņš ar sievu noslēdz laulības līgumu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

14. februārī hokeja leģenda Sandis Ozoliņš ar sievu Inu Ozoliņu noslēguši laulības līgumu par visas mantas šķirtību, ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Līgumā teikts, ka Ozoliņš ir īpašnieks nekustamajam īpašumam Baltezerā, Ādažu novadā, kā arī kapitāla daļām SIA Golfa parks un SIA Golfs & Karti. Savukārt sieva ir īpašniece kapitāla daļām SIA I&A Solutions, kā arī motociklam Suzuki GSX-R600 un ekskluzīvam pulkstenim Breitling.

Uz jautājumu, vai šāds līgums varētu būt saistīts ar laulības šķiršanu, Ozoliņš atbildēja noraidoši. "Nē, mēs negrasāmies šķirties. Tas nekādā gadījumā nav saistīts ar attiecībām."

Arī Ina piebilda: "Nē, absolūti nē, laulību negrasāmies šķirt. Ar ģimenes statusu mums viss ir kārtībā. Valentīndiena bija nejauša sakritība, ko uztvērām ar vieglu humoru."

Kā zināms, Ozoliņi pēc piecu gadu draudzības apprecējās 2021. gada vasarā. Tā paša gada novembrī viņi pasaulē sagaidīja dēlu, kam dots vārds Olivers.

Sandim jau ir divi pieauguši dēli Roberts un Kristofers, kas dzimuši laulībā ar modes zīmola "Sandra Ozolinsh" radītāju Sandru Ozoliņu un dzīvo ASV. Arī Inai šī nav pirmā atvase. Viņa jau ir māmiņa astoņus gadus vecajai Vivjēnai, kas nākusi pasaulē attiecībās ar būvuzņēmēju Aināru Pauniņu.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 28. februāra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu