Iekāp laika mašīnā un dodies "Pop tripā"!

Krista Garanča
, TVNET Sejas redaktore
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdien, 4. martā, TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik" klajā nāks jauns raidījums "Pop trips", kurā atskatīsimies uz pagājušās divdesmitgades Latvijas populārākajiem hitiem, aicinot uz sarunu attiecīgā gada novērtētākās dziesmas vai albuma izpildītājus. 

"Citējot manu mīļāko seriālu, nostalģija ir viena no cilvēka lielākajām vājībām. Manas bērnības spilgtākās atmiņas saistās ar mūziku - vai tie būtu brīvdienu izbraucieni ārpus pilsētas, kurus vienmēr pavadīja radio, vai gaidas, sēžot pie TV un turot rokās matu lakas flakonu (lasīt - mikrofonu), ieraudzīt savas mīļākās dziesmas videoklipu, lai varētu dziedāt līdzi.

Laikā, kad internets vēl tikai piedzīvoja savu uzplaukumu un mūziku vēl nevarēja "nokačāt" DC++, nerunājot par YouTube, kur nu vēl Spotify, kur viss ir tikai dažu klikšķu attālumā, tā laika mūzika ir īpaši palikusi atmiņā. Savus muzikālos elkus varēja satikt vien uz žurnālu vākiem vai TV ekrānā, un tolaik neviens pat nevarēja iedomāties, ka pēc dažiem gadiem "Instagram" varēs sekot līdzi pat tam, ko ēd tavs mīļākais mūziķis.

Katra apbalvošanas ceremonija tika gaidīta ar nepacietību, lai izdzirdētu, ko jaunu izpildīs tava mīļākā grupa, un koncertu apmeklējums vispār bija kā svētki. 

Šīs dziesmas zina visi, tās ir skanējušas (un skan joprojām!) skolas disenēs, izbraucienos un kāzās, tās ir izdziedātas zaļumballēs un saņēmušas visas iespējamās atzinības, bet to tapšanas stāsts un vēstījums ir palicis noklusēts.

Man ir tas prieks nodot jūsu rīcībā jaunu raidījumu, kurā šķetinām pēdējās divdesmitgades Latvijas populārākos hitus un/vai albumus. Kā radīt hitu, cik liels faktors ir veiksmei un kā tika nosvinēti panākumi - par to arī runāsim.

Šis būs raidījums, kurā pagremdēties atmiņās (īpašs sveiciens manai - mileniāļu - paaudzei), taču uzskatu, ka ikviens šeit atradīs ko interesantu.

Aicinu iekāpt laika mašīnā un doties ar maniem talantīgajiem viesiem šajā pop tripā!" saka raidījuma autore Krista Garanča. 

Noskaties raidījuma tīzeri!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu