""OLAS" ir uz palikšanu!" Pašmāju repa duets "OLAS" izlaiž jaunu dziesmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Latvijā plašu atpazīstamību iekarojušais repa duets "OLAS" šobrīd atrodas pašmāju straumētāko ierakstu topa virsotnē ar savu nesen izdoto dziesmu “Dzīvot kaifs”, tādējādi vēlreiz pierādot, ka grupa "OLAS" ir viena no iecienītākajām grupām Latvijas mūzikas scēnā.

“Mūsu fani mūs atbalsta, neskatoties uz to, ka pēdējos gados nebijām tik aktīvi. Bet “OLAS” ir uz palikšanu - nākamgad grupai jau aprit 10 gadi! Paldies katram klausītājam, kurš ir palīdzējis mums atgiezties dažādos topos!” priekā par pirmo vietu dalās grupa “OLAS”.

“OLAS” dalībnieki, Žanis Pavlovskis un Arvis Reiks, negrasās apstāties pie “Dzīvot kaifs” panākumiem un ir laiduši klajā jaunu dziesmu ar nosaukumu “Pacani kazas”, kas ir jau otrais singls no grupas topošā albuma, kas iznāks jau šī gada 7. aprīlī.

“Pacani kazas” ir vārdu spēle no angļu valodas vārda “goat”, kurš ne tikai tiešā tulkojumā nozīmē vārdu “kaza”, bet kuru izmanto arī kā “Greatest of All Time” saīsinājumu.

Šī dziesma ir sava veida cieņas izrādīšana visiem mūsu draugiem, kurus mēs uzskatam par veiksmīgiem cilvēkiem. Ja tu neesi čīkstulis un kusties šajā dzīvē pareizi - tad tu visdrīzāk esi “GOAT” jeb “KAZA”, nevis kaut kāda aita!” skaidro grupas dalībnieki.

Skaties un klausies!

Ar albuma izdošanas datumu sāksies arī grupas “OLAS” Latvijas koncerttūre - Žanis un Reiks brauks ciemos uz tādām pilsētām kā Saldus, Valmiera, Jelgava, Jēkabpils, Liepāja un Rīga.

Duets “OLAS” radies kā humora projekts 2014. gadā, apvienojoties kādreizējiem kursa biedriem Žanim Pavlovskim un reperim Arvim Reikam. Pirmā pusgada laikā “OLAS” sasniedza pārsteidzošus Youtube skatījumu rādītājus. 2017. gadā duets izdeva savu debijas albumu “Ir klāt”, kuram sekoja Vislatvijas koncertturneja un lielkoncerts koncertzālē Palladium. Šis gads solās būt ļoti aktīvs grupai “OLAS”, kura ir gatava mūs pārsteigt ar savu otro albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu