Sarunu festivāls "Lampa" aicina pieteikties brīvprātīgos

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisinās sarunu festivāls "Lampa".
Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisinās sarunu festivāls "Lampa". Foto: Ieva Leiniša/LETA

Sarunu festivāls "Lampa", kas Cēsīs norisināsies 9.jūnijā un 10.jūnijā, aicina pieteikties brīvprātīgos, informēja festivāla pārstāve Ginta Avena.

"Lampas" brīvprātīgie varēs iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem, pieredzēt festivāla norises aizkulises un pavadīt brīvo laiku, apvienojot brīvprātību ar festivāla pasākumu apmeklēšanu.

Festivāla organizatori raudzīsies, lai pienākumi tiktu piemeklēti atbilstoši brīvprātīgā interesēm. Pienākumi ir visdažādākie, piemēram, skatuves iekārtošana, palīdzība ar festivāla koordinēšanu, sociālo tīklu satura attīstība, apmeklētāju uzskaite, darbs informācijas punktā, pasākumu norises uzraudzība, apmeklētāju viedokļu apkopošana.

Brīvprātīgajam jābūt vismaz 16 gadu vecam, atvērtam jaunām zināšanām un pieredzei, kā arī gatavam veltīt 20 līdz 30 stundu brīvprātīgajam darbam 9.jūnijā un 10.jūnijā Cēsīs. Lai sagatavotos festivāla norisei, 22.maijā no plkst.17 līdz 19 jāapmeklē mācības un iedvesmas darbnīca par festivāla organizēšanu, kas notiks gan klātienē Rīgā, gan tiešsaistē platformā "Zoom".

Savukārt 8.jūnijā Cēsīs no plkst.16 līdz 22 festivāla organizētāji rīkos instruktāžas un iepazīšanās pasākumu, savukārt 11.jūnijā Cēsīs no plkst.10 līdz 12.30 notiks brīvprātīgā darba izvērtēšana.

Festivāla organizatori būs klātesoši un atbalstīs brīvprātīgos dažādos jautājumos, nodrošinās ar pienākumu izpildei nepieciešamajiem resursiem, piedāvās informatīvas un izglītojošas mācības, kas palīdzēs sagatavoties kā festivālam, tā arī brīvprātīgā personības izaugsmei.

Festivāla laikā brīvprātīgajiem tiks nodrošinātas arī naktsmītnes, transporta organizēšana - Rīga-Cēsis-Rīga - un ēdināšana, bet festivāla beigās tiks rīkots pateicības pasākums brīvprātīgajiem par vērtīgo ieguldīto darbu festivāla tapšanā. Interesenti var pieteikties līdz 30.aprīlim, aizpildot anketu festivāla mājaslapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu