"Es sev reāli riebos." Olga Kambala atklāj, cik plastisko operāciju veikusi (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala nekad nav slēpusi, ka ir veikusi skaistuma uzlabošanas procedūras. Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns?" viņa stāsta par krūšu uzlabošanas operāciju.

Kambala krūšu plastisko operāciju veikusi aptuveni pirms 11 gadiem, kad pēc trešā bērna piedzimšanas krūšu forma bijusi tik nepievilcīga, ka šis vizuālais defekts pašai sagādājis virkni nepatīkamu momentu.

"Cilvēkiem par mani ir radies priekšstats, ka man ir bijis daudz operāciju, vien tāpēc, ka es daudz par šo tēmu runāju.

Bet man ir bijusi tikai viena operācija, kad pēc trim bērniem manas krūtis bija tik ļoti nošļukušas, ka vajadzēja tās pacelt," saka Kambala.

Viņa turpina: "Krūtis bija kļuvušas ļoti neglītas. Es vēl tagad spilgti atceros, kā toreiz jutos, kad biju jauna, skaista sieviete ar perfektu augumu un trim maziem bērniem, bet manas krūtis karājās gluži kā kamieļa ausis."

"Tas bija tik drausmīgi, tā bija psiholoģiska trauma. Atceros, kā raudāju veikalu ģērbtuvēs, pielaikojot apakšveļu vai peldkostīmus, jo es sev reāli riebos. Pēc operācijas – hops – atkal viss ir kārtībā, krūtis atkal foršas, skaistas un var dzīvot tālāk," pieredzē dalās Olga Kambala.

Vairāk lasi izdevums "Kas Jauns?" 4. aprīļa numurā!

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu