Džons Sina pirmoreiz galvenajā lomā - "Pašnāvnieku vienības" turpinājums "Miernesis"

Foto: publicitātes.
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Nepareizo supervaroņu fani var uzgavilēt – pēc panākumiem bagātās "DC Comics" filmas “Pašnāvnieku vienība” (Suicide Squad) triumfa uz lielajiem ekrāniem tai seko jauns supervaroņu seriāls “Miernesis” (Peacemaker), kas ir kā tiešs turpinājums jestrajai antivaroņu sāgai. Seriālu no 1. maija demonstrēs LMT Viedtelevīzija.

Foto: publicitātes.

Kristofers Smits jeb Miernesis ir atguvies no šausminošajām traumām, ko guva “Pašnāvnieku vienības” notikumos. Viņš pievienojas noslēpumainajai operatīvajai vienībai A.R.G.U.S., kuru uzdevums ir identificēt un likvidēt tauriņiem līdzīgus parazītiskus radījumus, kas pārņem ļaužu ķermeņus visā pasaulē.

Seriāls “Miernesis” ne tikai seko Mierneša dzīves līkločiem. To televīzijas formātā iedzīvinājusi filmas “Pašnāvnieku vienība” radošā komanda, ieskaitot scenārija autoru un režisoru Džeimsu Gannu (James Gunn). “Seriāls “Miernesis” ir mana iespēja iedziļināties aktuālajās pasaules problēmās caur šī supervaroņa / superļaundara un pasaulē efektīvākā slepkavas objektīvu. Esmu gandarīts, ka man ir bijusi iespēja paplašināt “Pašnāvnieku vienības” stāstu un DC pasaules universa varoni iedzīvināt seriālā. Un, protams, iespēja strādāt ar Džonu, Pīteru un pārējiem maniem draugiem no "Warner Bros." bija kā ķirsītis uz kūkas,” izteicies Dž. Ganns.

Aktieris Džons Sina (John Cena) ir profesionāls cīkstonis, sešpadsmitkārtējs pasaules čempions smagajā svarā, kurš kino pievērsās profesionālās vides mudināts. Drīz vien iespaidīgo cīkstoni pamanīja arī Holivuda, un viņam tika piedāvātas lomas viena pēc otras, tostarp “Transformeru” filmu sērijā, kā arī neskaitāmos televīzijas seriālos.

Seriāls “Miernesis” gan ir pirmais kino darbs, kur Sīnam uzticēta galvenā loma. Vīrs, kurš tic mieram par jebkādu cenu, neatkarīgi no tā, cik cilvēku tā dēļ būtu jānogalina – tāds ir Miernesis, nepareizais supervaronis, ko daudzi uzskata par vienkārši… stulbeni.

Foto: publicitātes.

“Ganns ar šo seriālu gūst panākumus, apvienojot vulgaritāti, sirsnību un ārprātu, lai radītu uzvarošu un slepkavniecisku kombināciju — nemaz nerunājot par neizlaižamu sākuma titru rullīti, kuru skatīties nekad neapniks,” savu vērtējumu sniedz izklaides portāls "Empire".

“Starp asinīm un iekšām, pļaukām, politisko satīru un muzikāliem sānsoļiem te notiek patiešām daudz kas.

Tomēr svarīgākais ir galvenā varoņa rakstura izpēte… un pievēršanās tām nelaimīgajām dvēselēm, kam nākas ar viņu kopā strādāt. Miernesis izceļas pat ar hipermuskuļotiem vīriešiem un sievietēm – taisnības cīnītājām mežonīgi pārsātinātajā komiksu tirgū, “ vērtē "Rolling Stone", piešķirot seriālam maksimālo vērtējumu.

Foto: publicitātes.
Foto: publicitātes.
Foto: publicitātes.

Noskaties seriāla kacekli!

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu