Eirovīzijas lielākais fanu blogs ierindo Latvijas dziesmu labāko desmitniekā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EBU/CHLOE HASHEMI

Lai arī Latvijas pārstāvji grupa "Sudden Lights" nekvalificējās Eirovīzijas dziesmu konkursa finālam, viņu priekšnesumu atzinīgi novērtējis lielākais Eirovīzijas fanu blogs "Wiwibloggs".

"Wiwibloggs", kam seko tūkstošiem Eirovīzijas fanu visā pasaulē, dalījies ar video, kur bloga pārstāvji vērtē visas šā gada Eirovīzijas dziesmas.

Apkopojot rezultātus, no 37 valstīm Latvija ierindojās 10. vietā. Maksimālo - 12 punktu - skaitu piešķīra bloga galvenais redaktors Viljamss. 

Jau ziņots, ka Latvija jau sesto gadu pēc kārtas nekvalificējās Eirovīzijas finālam. 

“Paldies visiem atbalstītājiem, kuri turēja īkšķus pie televizora ekrāniem, mēs joprojām saņemam simtiem ziņu ar labiem vārdiem un zinām, ka izdarījām labāko, kas bija mūsu spēkos. Nenoliedzami mūsu pusfināls bija ļoti spēcīgs, taču šīs trīs minūtes mēs atcerēsimies visu mūžu, un konkurenti tomēr veiksmīgāk nonāca skatītāju sirdīs. Nevaram teikt, ka esam līdz galam gandarīti par rezultātu, taču mums nav par ko kaunēties, jo labi zinām, ka ikviens komandā izdarīja maksimumu,” sacīja grupas "Sudden Lights" solists Andrejs Reinis Zitmanis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu