Egliens pirmo reizi iziet sabiedrībā pēc ārstēšanās Vācijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Egliens
Mārtiņš Egliens Foto: Jānis Škapars/TVNET

10. maijā Latvijas Nacionālajā teātrī pirmizrādi piedzīvoja muzikāla melodrāma "La Kritusī" Ināras Sluckas režijā, kur galvenajā lomā ir Dita Lūriņa-Egliena. Pirmizrādē viņu sveica arī vīrs, aktieris Mārtiņš Egliens. 

Šī bija pirmā reize šajā pavasarī, kad Egliens iziet sabiedrībā. Atgādinām, ka Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens jau vairāk nekā gadu cīnās ar veselības problēmām. Latvijas ārstu konsilijs nozīmēja aktierim procedūru, ko veic Vācijas klīnikā, taču tam bija nepieciešams finansiāls atbalsts. Lai aktieris atgūtu runas spējas, 14. februārī tika sākta ziedošanas kampaņa, un pāris stundu laikā nepieciešamā summa tika savākta.

Kā vēsta žurnāls "Privātā Dzīve", Egliens jau ir bijis Vācijā, taču komentārus par ārstēšanās procesu vēl nesniedz.

Kā liecina Ziedot.lv publicētā atskaite, Egliens martā devās uz Gīsenes un Marburgas Universitātes slimnīcu Vācijā, kur saņemta ārstēšana. Tai izmantoti 4200 eiro. Vācijā viņš uzturējies arī aprīļa beigās.

Izdevums novēroja, ka pirmizrādes ballītē Egliens vēl aizvien komunicēja čukstus un kopā ar meitu Grētu laikus pameta ballīti, jo nākamā bija skolas diena.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 16. maija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu