VIDEO ⟩ “Sarunas par aktuālo”. Žurnālistikas un sabiedrības loma kara laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Žanis Zujevičs

Līdz 11. jūnijam Rīgā un Valmierā otro gadu pēc kārtas norisinās “Osokina Brīvības festivāls Ukrainai”, kas veltīts Ukrainai un tās cilvēkiem. Festivālā un tā ieskaņas laikā notiek daudzveidīgi koncerti, meistarklases, diskusiju cikls “Sarunas par aktuālo” un festivāla mūziķu tikšanās ar ukraiņu ģimenēm.

Īpaši festivālam radīta jauna ziedojumu akcija “Osokina Brīvības festivāls – Ukrainas cilvēkiem” portālā Ziedot.lv, kas pieejama šajā saitē. Šajā kontā saziedotie līdzekļi līdz ar visiem festivāla biļešu ieņēmumiem sadarbībā ar SIA “Biļešu paradīze”, Ziedot.lv, biedrību “Tavi draugi” un Ukrainas vēstniecību Latvijā tiks novirzīti humānajai, medicīnas, aizsardzības un mājdzīvnieku palīdzībai.

Foto: Publicitātes foto

Tiks iegādāti gan maltīšu komplekti, aizsargbrilles un aizsargcimdi Ukrainas karavīriem, gan higiēnas un citas pirmās nepieciešamības preces, kā arī barība mājdzīvniekiem Ukrainas deokupētajās un kara plosītajās teritorijās. Kopā ar sadarbības partneriem tiks izvērtētas arī Ukrainā akūti nepieciešamās lietas, lai nodrošinātu pēc iespējas vērtīgāku humāno un medicīnisko atbalstu Ukrainas cilvēkiem.

Festivāla mājas lapā iespējams izsekot līdzi daudzveidīgajai festivāla programmai, savukārt portāls TVNET sadarbībā ar tā rīkotājiem saviem lasītājiem piedāvā noskatīties diskusijas, kuras norisinājās aizvadītās nedēļas nogalē notikumu telpā “Amoralle Level Up” Rīgā.

Kā pirmo piedāvājam diskusiju par žurnālistikas un sabiedrības lomu kara laikā. Tajā piedalās žurnāliste, TV personība un ziņu moderatore, Pasaules Dabas fonda vēstniece Kristīne Garklāva un sociālantropologs, politologs un Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes katedras vadītājs Mārtiņš Daugulis.

Video tapis sadarbībā ar Wind Films

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu