VIDEO ⟩ "Sarunas par aktuālo". Klātbūtne un manifestācija - modes speciāliste Kristīne Rudzinska

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Žanis Zujevičs

Līdz 11. jūnijam uz dažāda formāta koncertiem Rīgā aicina "Osokina Brīvības festivāls Ukrainai": Melngalvju namā, Vāgnera namā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē, Anglikāņu baznīcā, kultūrtelpās “Ola Foundation” un “Amoralle Level Up”.

Tuvākie gaidāmie notikumi festivāla gaitā: otrdien, 23. maijā plkst. 17 festivāla mūziķu un meistarklašu dalībnieku koncerts Augusta Dombrovska mūzikas skolā Ziemeļblāzmas ielā 38.

27. maijā plkst. 19 uzņēmēju Ulda un Ilzes Pīlēnu izveidotajā kultūras un sevis apzināšanās centrā "Ola Foundation" Ķīpsalā, Ogļu ielā 12A - Andreja Osokina un stīgu kvarteta kamerkoncerts, kura programmā tradīcijas un izcilība mūsu mainīgajā pasaulē – Johana Sebastiana Baha, Johannesa Brāmsa un ukraiņu komponistu skaņdarbi.

28. maijā plkst. 19 Melngalvju nama Svētku zālē - Andreja Osokina un Jaunā Rīgas teātra aktiera Gundara Āboliņa koncerts "Sajūtu pērles". Programmā ukraiņu un latviešu komponistu klaviermūzika un dzeja no mūziķa un sajūtu kolekcionāra Ainara Kneša jaunās grāmatas. Koncerta apmeklētāji aicināti ierasties jau no plkst. 18.00, lai apskatītu Melngalvju nama ekspozīciju, darbosies arī dzērienu bārs.

Foto: Publicitātes foto

Katra iegādātā biļete uz jebkuru no festivāla pasākumiem ir ziedojums Ukrainai - festivāla laikā gūtie ieņēmumi sadarbībā ar “Biļešu paradīze” un Ziedot.lv tiks ziedoti Ukrainas atbalstam. Vairāk informācijas Andreja Osokina tīmekļa vietnē

Foto: Žanis Zujevičs

Kā noslēdzošo no diskusiju un lekciju cikla “Sarunas par aktuālo” šodien piedāvājam modes un stila dizaineres, drāmas terapeites un uzturzinātnes maģistres Kristīnes Rudzinskas lekciju “Klātbūtne & manifestācija” par modes un psiholoģiskā atbalsta tendencēm Ukrainas traģēdijas kontekstā. “Arī pašlaik, satiekot cilvēkus un intervējot viņus, mani interesē nevis sāpīgi dzīvesstāsti, bet gan tas, kādā veidā cilvēks ir ticis galā – izvilcis sevi no bedres un nostājies uz kājām. Tieši šis aspekts mani vienmēr ir fascinējis un devis spēku. Ir bijusi pārliecība: ja kāds cilvēks to ir varējis, tad arī es varu. Un ja es varu, tad var arī citi,” Kristīne atklāj intervijā vietnē grenazine.lv.

"Sarunas par aktuālo" norisinājās modes, kultūras un dažādu citu sabiedrisku notikumu telpā "Amoralle Level Up". Video tapis sadarbībā ar Wind Films.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu