“Tik labi bez viņiem iztikām, atkal viņi ir klāt!” Leģendārās “Bē Bē Brokastis” priecē “Radio SWH” svētku nedēļā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Par godu “Radio SWH” 30. dzimšanas dienai un svētku nedēļas ietvaros ēterā klausāmi iepriekš iemīļoti raidījumi un to vadītāji. 16. maija rītā radio viļņos ieskanējās Freda un Ufo balsis leģendārajā raidījumā “Bē Bē brokastis”. Abi ik pa brīdim atminējās laiku, kad katru rītu modināja un smīdināja, kā arī uzmundrināja klausītājus ar jokiem, konkursiem un skanīgu mūziku.

“Mēs tiksim galā ar podziņām, viss notiks!” saka Fredis, sveicinot klausītājus tiešajā ēterā no “Radio SWH”. “Redzēt mūs arī nevar.” Viņam pievienojas Ufo: “Nav jau arī ko redzēt.” Fredis stāsta, ka satraucies īsti nav, jo pieredze gana liela, taču no rīta jau ap četriem bijis augšā. “Sarīvējos ar kampara eļļu, izmērīju asinsspiedienu – bija tāds bišku trakāks. Tad es iedzēru adrenalīnu, iešpricēju testosteronu. Beigās klizmu vēl. Tagad var strādāt,” viņš joko.

“Ja kāds ir pārsteigts, kas te tagad notiek, šodien sakarā ar jubilejas nedēļas aktivitātēm “Bē Bē brokastis” ir iesēdušās,” saka Fredis. Abi ar Ufo pārspriež arī iepriekšējo “Radio SWH” atrašanās vietu, uz kuru varējuši “aizšaut”. Raidījuma laikā tika saņemtas neskaitāmas ziņas un zvani no klausītājiem. “Cik forši, ka esat atpakaļ,” rakstījis kāds klausītājs. Cits atsūtījis ziņu –

“15 minūtes ētera, un es jau “norēcies”.”

Raidījuma laikā izskanēja arī vecie “Bē Bē brokastu” džingli, kā arī kāds svaigāks – “Tik labi bez viņiem iztikām, atkal viņi ir klāt! “Bē Bē Brokastis”, “Radio SWH”. Nu ja...” “Visu laiku jau bija normāli, baigi savajadzējās,” saka Ufo. Tāpat klausītājus priecēja “Radio Lāga” ar sen nedzirdētām muzikālām kompozīcijām. Savukārt pavisam negaidīti Ufo un Fredis klausītājus priecēja arī 17. maija rītā, vēlreiz sašūmējot sociālos tīklus ar sajūsmas sveicieniem un pat pieprasījumu izveidot balsošanu “manabalss.lv” – atgriezt ēterā “Bē Bē brokastis” katru rītu.

Pilnu raidījuma ierakstu gan no 16., gan 17. maija meklē “Radio SWH” mājas lapā – sadaļā “arhīvs”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu