Pirmā iepazīšanās ar seksu - kāda tā ir?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Četras pirmā kursa studentes. Pirmās iemīlēšanās. Draudzības. Un daudz seksa… vairāk sarunās, mazāk uz ekrāna. HBO seriāls “Koledžas studenšu seksuālā dzīve” (The Sex Lifes of College Girls) ir tīņu seriāls, kas vēsta par sarežģīto pieaugšanas procesu, sākot pirmos soļus patstāvīgā dzīvē, pirmajiem pastāvīgi pieņemtajiem lēmumiem nekontrolētā vidē un arī iepazīšanos ar seksu.

Seriāla galvenās varones ir četras 18 gadus vecas meitenes, kuras universitātes kopmītnēs nejaušības pēc nonākušas vienā dzīvoklī: topoša komēdiju scenāriste Bela, kuras dzīves mērķis ir tikt pie publikācijas augstskolas prestižajā izdevumā un seksa ar muskuļotu puisi, senatora meita un medaļām apbalvota atlēte Vitnija, korporācijas mantiniece un slēpta lesbiete Leitona, kā arī Kimberlija – bezcerīgi naiva universitātes stipendiāte, kura absolūti nespēj uztvert sarkasmu.

Foto: publicitātes

Seriālu “Koledžas studenšu seksuālā dzīve” vairāki kritiķi raksturojuši kā slaveno kulta seriālu “Sekss un lielpilsēta” (Sex and the City) un “Intrigante” (Gossip Girl) apvienojumu, kas vairāk mērķēts pusaudžu auditorijai, turklāt īpaši uzsver visu četru galveno lomu atveidotāju īpašo ķīmiju. “Lai arī spēcīga savstarpējā ķīmija ir būtisks pluss, tās arvien retākā klātesamība kino darbos šo seriālu padara īpaši atkarību izraisošu,” brīdina TV kritikas portāls Robers Eberts.

“Seriāla veidotāji labi apzinās jaunu sieviešu nerimstošo kāri pēc materiāla, kas atspoguļotu viņu vēlmes – lai cik eiforiskas vai destruktīvas tās būtu. Gluži tāpat kā augstskolas gadi, arī šis seriāls brīžiem kļūst par pavisam traku braucienu, taču tā piedāvājums krietni pārsniedz pirmkursnieku gaidas,” seriālu raksturo britu laikraksts "The Guardian".

Foto: publicitātes

Seriāla producente un scenārija autore ir Maindija Keilinga (Mindy Kaling), kura par darbu pie seriāla “Ofiss” (The Office) scenārija līdz ar līdzstrādnieku komandu vairākkārt nominēta prestižajai Emmy balvai.

2022. gadā seriāls “Koledžas studenšu seksa dzīve” iekļuva pazīstamā kino portāla IMDB aplūkotāko darbu TOP200.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu