Dāmas, piedodiet, viņš ir precējies! Kas ir Artūra Šilova sieva (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs un Vendija Šilovi
Artūrs un Vendija Šilovi Foto: LETA, instagram/vendija_rose

Par sociālo tīklu hitu kļuvuši tvīti, kur ļaudis piesola labumus pasaules hokeja čempionāta vērtīgākajam spēlētājam un vārtsargam Artūram Šilovam. Viņam tika piesolīts arī novadīt kāzas, taču, kā izrādās, 22 gadus vecais hokejists ir precējies. 

Žurnāls "Kas Jauns" sarunājās ar Artūra Šilova sievu Vendiju Šilovu. Abi iepazinās vidusskolā un jau 2019. gada 23. augustā savas attiecības noformēja oficiāli. 

Kāzas gan bijušas ļoti klusas, taču abi apsver kaut kad nākotnē sarīkot lielāku ceremoniju. "Protams, gribētu arī reiz uzviliet skaisto, balto līgavas kleitu," neslēpj Vendija.

Vendija ir studente un nākotnē vēlas attīstīt savu skaistumkopšanas privāto praksi, savukārt Artūrs spēlē Kanādā. Viņa atklāj, ka abi ir karjeristi un šī iemesla dēļ izstrādāts pat satikšanās plāns. "Divas nedēļas padzīvoju pie viņa un lidoju uz Latviju, kur esmu atpakaļ pie savām studijām," ikdienu iezīmē Vendija.

Abu mājas gan ir iekārtotas Latvijā, taču neizslēdz, ka nākotnē varētu dzīvot arī ārzemēs. "Ar nepacietību gaidu, kad iegūšu izglītību, un tad es varēšu vairāk pakļauties savam vīram un doties uz to valsti, kur viņš spēlēs," tā Vendija un atklāj, ka abiem ir moto:

"Ejam un darām!"

Atgādinām, ka Latvijas vīriešu hokeja izlases vārtsargs Artūrs Šilovs tika atzīts par 2023. gada pasaules čempionāta vērtīgāko spēlētāju un labāko vārtsargu.

Šilovs piedalījās visās desmit pasaules čempionāta spēlēs, tikai pirmo maču neaizvadot pilnībā. 22 gadus vecais vārtsargs palīdzēja Latvijas izlasei izcīnīt septiņas uzvaras, atvairīja 92,14% metienu un ielaida vidēji 2,2 ripas.

Šilovs iekļauts arī turnīra simboliskajā komandā, kuru veidoja mediji. Tajā iekļauti arī aizsargi Makenzijs Vīgers (Kanāda) un Morics Zaiders (Vācija), kā arī uzbrucēji Jons Peterka (Vācija), Roko Grimaldi (ASV) un Dominiks Kubalīks (Čehija).

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien, 28. maijā, Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām, ar 4:3 papildlaikā pārspējot ASV. Latvijai tā ir pirmā godalga pasaules meistarsacīkstēs.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 30. maija numurā!

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu