Repere "VIŅA" izdod jaunu singlu un video "Sliktā meitene" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pagājuši pāris gadi, kopš Zelma Jēgere jeb “VIŅA” ir izdevusi kārtīgu hip hopa gabalu, taču labs nāk ar gaidīšanu. Sadarbībā ar Reini Vilni Baltiņu dziesmai tapis arī videoklips.

Šis ir jau otrais “VIŅA” singls, ko producējis bītmeikeris Alberts Jansons (LESSFUCC, Lessijs) - viņu iepriekšējais kopdarbs, dziesma “Tēja ar karalieni” sasniedzis nu jau vairāk kā 2 miljonu skatījumu vietnē "YouTube". Arī jaunajam singlam ir visas izredzes iekarot Latvijas klausītāju sirdis un vasaras pleilistes.

Jaunā dziesma ir enerģiska, bravūrīgā un ar nelielu humora piesitienu. Tāpat varētu raksturot arī dziesmas videoklipu.

Stāsta pati mūziķe: “Gan dziesma, gan videoklips tapa ļoti patīkamā, brīvā un radošā gaisotnē. Tik līdz biju pabeigusi demo, man bija skaidrs, ka šo dziesmu vēlos uzticēt LESSFUCC. Viņš uzreiz uzķēra īsto sajūtu muzikāli un mēs pāris dienu laikā kopīgi finišējām dziesmas instrumentāli. Paralēli jau tika plānota klipa filmēšana kopā ar Reini Vilni Baltiņu, ar kuru kopā 2017. gadā tika filmēts videoklips dziesmai “Un nakts”. Es ļoti izbaudīju filmēšanas procesu, jo strādāt ar Reini vienmēr ir bijis jautri, interesanti un mēs spējam viens otru uztvert no pusvārda. Klipa tapšanā iesaistījās un palīdzēja vairāki tuvi draugi, paziņas, kā arī bija iespēja iepazīt pavisam jaunus vēl nesastaptus cilvēkus. Liels paldies visai filmēšanas komandai - tie ir Filips Batarags, Andrjus Jaņuns, Arturs Liede, Alberts Jansons, Reinis Vilnis Baltiņš, Līva Felsberga, Salons "Tattoo Imanta" un daudzi, daudzi citi. Īpašs paldies Dāvja māsai!”

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu