Sāk filmēt pašmāju erotiskās literatūras dižpārdokļa "Ekstāze" ekranizējumu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Karīna Račko
Karīna Račko Foto: Karīnas Račko privātais arhīvs

Pērnā gada beigās rakstniece Karīna Gleitnere (iepriekš Račko) sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāja, ka top pavisam jauns projekts - viņas sestās grāmatas "Ekstāze" ekranizācija. Nu noritējusi pirmā filmēšanas diena.

Viņa atklāja, ka ir diezgan skaidra vīzija, ka taps seriāls, nevis filma.

Režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva Inga Grencberga sociālajos tīklos dalījusies ar video, pavēstot, ka aizritējusi pirmā filmēšanas diena. Pie video viņa paziņo, ka režisors un scenārija līdzautors šajā projektā ir Dž. Dž. Džilindžers, kamera - Jānis Eglītis, bet producents ir Kristians Alhimionoks.

Vaicāta, kā radusies ideja par sadarbību ar Džilindžeru, Karīna iepriekš stāstīja: "Mēs sazinājāmies ar Džilindžeru, jo mums ienāca prātā, ka tieši viņš varētu būt režisors. Džilis bija ieinteresēts un piekrita šim projektam. Tad mēs trijatā sēdējām un domājām, kā adaptēt to, ko esmu uzrakstījusi, lai to pārvērstu par filmas vai seriāla scenāriju."

Vairāk lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Grāmatas "Ekstāze" anotācijā teikts: Talantīgās buduāra fotogrāfes Efejas Vinteres laulība atrodas uz izjukšanas robežas. Kad stāvu virs Efejas fotostudijas savu darbnīcu iekārto provokatīvais mākslinieks Eliass Blūms, drīz vien jaunā sieviete attopas ierauta mežonīgas iekāres, seksuālo rotaļu un postošu melu virpulī. Taču kaisles reibums pāraug apmātībā, orgasmi mijas ar asarām, un Efeja saprot – attiecībās ar Eliasu baudas cena ir pagrimums…

Kas ir mīlestība? Kā tā rodas un kāpēc iznīkst? Vai par cilvēka dzīves un attiecību augstāko jēgu un laimi patiešām var uzskatīt… mirkļa ekstāzi?

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu