Karīna Tatarinova atklāj patieso iemeslu, kāpēc pameta Nacionālo teātri (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktrise Karīna Tatarinova
Aktrise Karīna Tatarinova Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktrise Karīna Tatarinova sarunu raidījumā “Pasaki to skaļi” atklāti runā par savu lēmumu aiziet no Latvijas Nacionālā teātra. 

Kā skaidro Tatarinova, pamest šo teātri pamudinājis izaugsmes trūkums, kuru ierobežojušas vienāda veida lomas. Daudziem šis lēmums varētu šķist drosmīgs, taču, kā pati Karīna saka, - ne jau ēka nosaka aktiera prasmes un līmeni.

Viņa atzīst, ka savulaik teātra vidē ir valdījusi gaisotne, kurā aktieri tika vērtēti pēc personības un noteikta tipāža. Karīnai esot bijusi sajūta, ka pēc viņas vizuālā izskata tika iedalītas lomas, kuras viņai īsti nebija tuvas un saistošas.

“Tajā vienā gadā es biju pie direktora, kas tajā laikā bija [Viesturs] Rieksts, es aizgāju un teicu: kaut vismazāko, bet citādāku lomu, jo man šīs vienādās lomas neko nedod izaugsmei,” atminas aktrise.

Rieksts godīgi esot pateicis - ja gribi izvēlēties, tev jāiet ārštatā. Pēc šīs sarunas Tatarinova arī pieņēma lēmumu kļūt par ārštata aktrisi. "Palikt vietā un justies neapmierinātam - man likās, ka tas ir pretīgi. Tad ej un maini kaut ko! Un es gāju un mainīju!"

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu