"Tautai savi varoņi ir jāzina!" Divas influenceres apsūdzētas Dziesmu svētku prieka sabojāšanā (38)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sociālajos tīklos plašu ažiotāžu izraisījis kāda Dziesmu un Deju svētku apmeklētāja ieraksts, apgalvojot, ka divas influenceres viņam un citiem pamatīgi pabojājušas svētkus. 

Vietnē "Facebook" kāds Deju lieluzveduma “Mūžīgais dzinējs” apmeklētājs vārdā Kaspars Bernans dalījies ar ierakstu, kas diennakts laikā izraisījis plašu ažiotāžu.

"Aizgājām uz Deju uzveduma noslēguma koncertu 8. jūlijā, tālāk uz priekšu kaut kur priekšā sēd divas čikitas un visos veidos pozē, bildējās, nu lab, katram savs prieciņš, vai ta žēl. Atrodamies B26 sektorā un baudām uzvedumu," raksta Bernans.

Viņš turpina: "Uzvedums turpinās, abas personas pieceļas kājās un sāk filmēt (lasīt - priekšā dažiem cilvēkiem, kas koncertu vairs tikai dzird, bet nu mūzika laba, piekrītu, var sadzīvot). Esam tomēr svētkos, visi iejūtīgi visiem forši, personas tomēr pēc dažām minūtēm, kad pieklājīgi aizrāda sieviete ar bērnu apsēžas, bet nu pamatiņš ielikts. Atvainojiet, melots, melnajā vainagā esošo persona takš neies te paklausīt kaut kādus svētku baudītājus un apsēžas pati pēc trīsdesmit sekundēm (lasīt - pati izdomāšu, kad apsēsties, jo koncertā esmu viena).

Koncerts turpinās, abas personas pieceļas vēlreiz un neviena netraucētas knipsē, filmē, tā it kā aiz viņām neviena nebūtu.

Nu jau cilvēki sāk pieklājīgi palūgt apsēsties, īpaši sieviete ar bērnu, kura tieši sēž aizmugurē un tiešām skatās šīs personas mugurā jau kādu trešo minūti.

Atbilde no šīs skaistules? “Nāc pati apsēdies!” Un turpina baudīt koncertu stāvot kājās. Aizrāda vēl viens, divi cilvēki, atbilde joprojām tā pati? “Nāc pats apsēdies”.

Abiem līdzi paņemtajiem draugiem paliek laikam neērti un tie arī palūdz apsēsties, bet kas tev dos. Atnāk vīrietis zaļā kreklā no organizētājiem un lūdz personai apsēsties, atbilde joprojām tā pati “nāc pats apsēdies”. Fonā dzirdu, ka kāds rupjā balsī sāk kliegt, lai persona apsēžas, pievienojās vēl kāds… Es sēžu ar guļošu bērnu rokās un domāju… i bitīt matos, nu kā tā var. Svētku sajūta tajā brīdī pazūd un rodas jautājums, neērts, bet kāds ir, tāds ir -

cik patmīlīgam, egoistiskam un tukšam ir jābūt cilvēkam, lai šādi uzvestos Dziesmu un Deju svētkos, sūtot visu apsēsties - vai tu apsargs, skatītājs ar bērnu vai līdzpaņemts draugs, pat ja stāvi priekšā un cilvēki tiešām neredz koncertu…

Likās, ka aizmirsīšu, bet jau tad paziņas teica, ka kaut kur redzēts personāžs, un šodien atsūta bildi no "Instagram". Opaaa, 15k sekotāji "Instagram", skaists rakstiņš un bildes par emocijām, kopā būšanu un vispār, skat, kā pasākumus izbaudu. Tam visam apakšā pie tam ir vēl šādi teksti, pēc tā visa redzētā? Šādu attieksmi reti sastopu, bet Dziesmu svētkos, nu tā ir vieta, kur tu ko tādu nesagaidi. No koncerta abas divas aizgāja tā arī nesagaidīdamas noslēgumu, laikam sabiedrība nespēja novērtēt viņu pienesumu koncertam un neļāva taisīt storijus un bilžas.

Žēl, bet svētku sajūtu uz kādu brīdi šāda uzvedība nozaga.

It kā varētu aizmirst, ko tur ņemties, bet saliekot tik cēlus tekstus par to, kā izbaudīti svētki, tomēr neliekas pareizi, ka kāds nopērkot biļeti izrāda klaju necieņu gan pret apkārtējiem, gan organizētājiem.  Bilde ir tieši no šī pasākuma. Kārtējais pierādījums -  instagram vs realitāte."

Pēc Bernana domām, "tautai savi varoņi ir jāzina, tālāk jau karma savu darbu izdarīs".

Ar šo ierakstu diennakts laikā dalījušies teju 1000 cilvēku.

Fotogrāfijā redzamas influencere Liene Stūraine un Vineta Sniedze.

Arī pati Sniedze nu jau izdzēstā ierakstā atbildējusi autoram. "Bravo!!! Šis ir vēl viens pieradījums tam, ka vīrieši, kas neiegūst to, ko grib, var atļauties visu! Apsveicu, Kaspar Bernan, ar savu "piecu minūšu slavu"... bet manu telefona numuru Jūs, Kaspar, vienalga nedabūsiet, kaut tik loti to gribējāt!" Viņa ierakstam pievienoja arī mirkļbirkas #laimigalauliba #kopābutkopājust #metoo

Pats Bernans nav atbildi palicis parādā un raksta: "Man tikai viens jautājums, sieva man bija blakus ar bērnu, vai es viens pats tev koļījos klāt. Update - man ir tavs numurs tāpat, balodis iedeva."

Foto: Deju lieluzvedums “Mūžīgais dzinējs”

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu