Svētku iespaidā straumētāko ierakstu nedēļas topā iekļuvusi arī koru mūzika

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā apkopo mūzikas straumēšanas vietnēs Latvijā visvairāk spēlētākās dziesmas un albumus. 28. nedēļas topā atkal notikusi līderu maiņa un savu artavu devuši arī aizvadītie XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki.

Latviešu singlu topa virsotnē ir “Singapūras Satīns” ar dziesmu “Degviela”. Otrajā vietā seko “Brāl' Ar Dzīvi Nekaulē” - “Bermudu Divstūra” un “Apvedceļa” hitu klausītāji iemīļojuši jau otro vasaru pēc kārtas! Savukārt trešā klausītākā dziesma ir Raimonda Tigula “Lec, saulīte” Rasas Bugavičutes-Pēces vārdiem, kas bija daļa no Dziesmu svētku noslēguma koncerta “Kopā Augšup” repertuāra.

Foto: publicitātes.

“Liels paldies visiem klausītājiem par nerimstošo atbalstu, klausoties albuma "Miljards vasaru" dziesmas. Mums kā koristiem liels prieks, ka topā iekļuvusi Raimonda Tigula dziesma "Lec, saulīte" Latvijā. Tas, protams, nenoliedzami ir aizgājušo Dziesmusvētku nopelns, kuros šķietami ikviens labprāt padzīvotos vēl ilgāk. Prieks, ka starp tik dažādajiem žanriem un gaumēm, kas šajā topā parādās, mums visiem ir arī kaut kas kopīgs - un tie ir Dziesmu svētki,” saka grupa “Sudden Lights”, kuru albums “Miljards vasaru” ir ceturtais klausītākais.

Latviešu albumu topā 28. nedēļā klausītākais ir MSenča un Grandmastera Neona “goda vards cetri”. Otrajā vietā ierindojas aizvadītās nedēļas līderi Wiesulis un sangvn ar “Fianchetto”, bet trešie ir “Bermudu Divstūris” ar albumu “Vidēji glīts”. Desmitniekā ir arī jaunpienācēji - grupa “Carnival Youth” ar albumu “Naivais ku-kū”, kas ieņem astoto vietu.

Foto: publicitātes.

Apvienotajā singlu topā, kurā tiek apkopota kā latviešu, tā ārzemju mūzika, šoreiz popularitātes virsotnē ir Kravts un Gio Pika (Кравц, Гио ПиКа) ar dziesmu “Kur tu aizgāji” (Где прошла ты). Otrais klausītākais ir Deivids Kušners ar “Daylight”, savukārt trešajā vietā ir reperis MACAN ar dziesmu “ASPHALT 8”. No latviešiem septītie klausītākie ir “Singapūras Satīns” ar singlu “Degviela”. Topā ir arī jaunpienācēji - sestajā vietā ir reperis Gunna ar singlu “fukumean” un dīdžeja Pegija Gou ar hitu “(It Goes Like) Nanana - Edit” ir devītā.

Foto: publicitātes.

Kombinētā albumu topa augšgalā ir hiphopa producents Metro Boomin ar albumu “HEROES & VILLAINS”. Otro vietu ieņem Teilore Svifta ar albumu “Speak Now (Taylor's Version)” , savukārt trešais ir Harijs Stailzs ar albumu “Harry's House”. No latviešiem kombinētajā albumu topa desmitniekā ir atrodami Msencis un Grandmasters Neons ar “goda vards cetri” - piektā vieta, Wiesulis un sangvn ar “Fianchetto” ir astotie, bet “Bermudu Divstūra” albums “Vidēji glīts” šoreiz ir desmitais klausītākais.

Foto: publicitātes.

Video: Dziesmu un Deju svētku atskats

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu