FOTO Slavas nogurdinātie un kino gardēži jūsmo ilgi gaidītās filmas "Bārbija" pirmizrādē (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Slavas nogurdinātie un kino gardēži jūsmo ilgi gaidītās filmas "Bārbija" pirmizrādē
Slavas nogurdinātie un kino gardēži jūsmo ilgi gaidītās filmas "Bārbija" pirmizrādē Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Ceturtdienas, 20. jūlija, vakarā īpašā seansā kinoteātrī "Forum Cinemas" slavas nogurdinātajiem un kino gardēžiem bija iespēja pirmajiem redzēt ilgi gaidīto kinofilmu "Bārbija". Pirms filmas viesi tika aicināti saskandināt glāzes īpašā "Bārbijlendas" gaisotnē - glamūrs, spīguļi un rozā krāsa it visur! Vai rozā ir jaunais melnais? Aplūko foto!

Par īpašā "Bārbijas" seansa atmosfēru rūpējās neviens cits kā pašmāju Kens - Markus Riva un Bārbijlendas dj godā iejutās Linda Samsonova.

"Dzīvot Bārbijlendā nozīmē būt perfektai perfektā pasaulē. Ja vien nepiedzīvo eksistenciālu krīzi. Vai arī neesi Kens," rakstīts filmas anotācijā.

Oskaram nominētā scenāriste un režisore Greta Gērviga piedāvā filmu "Bārbija" ar Oskaram nominēto aktrisi Margo Robiju (Bārbija) un Raienu Goslingu (Kens). Filmā redzami arī tādi aktieri kā Oskara balvas laureāte Helēna Mirena, Keita Makkinona, Maikls Sera, Vils Farels, Emma Makkeja un Grammy balvu ieguvusī dziedātāja un dziesmu autore Dua Lipa.

Filmas scenārija autori ir Greta Gērviga un Oskara balvai nominētais Noa Baumbahs, scenārija pamatā "Mattel" radītā lelle Bārbija.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu