Jau šovakar! "Hurts" jau atkal "sāpinās" Latvijas fanus. Šoreiz Siguldas pilsdrupās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kermo Benrot

Jau šovakar, 26. jūlijā, ar savu pirmo brīvdabas solo koncertu Latvijā uzstāsies fanu iemīļotais Mančestras duets “HURTS”. Pirms tam uz skatuves kāps pašmāju grupa “Sudden Lights” un elektroniskās mūzikas māksliniece Vultura. Koncerts ir pilnībā izpārdots, un organizatori aicina apmeklētājus ierasties laikus.

Vakara laika plāns:

19.00 ieeja koncerta norises vietā

19.45 Vultura

20.30 Sudden Lights

21.30 HURTS

Apmeklētāju ērtībām Siguldas pilsēta lūdz izmantot jau esošās publiski pieejamās bezmaksas autostāvvietas pie Siguldas Devona, Panorāmas rata un citas. Kā arī apmeklētāju ievērībai pilsēta informē, ka satiksme tiks regulēta, un aicina sekot regulētāju norādēm. Tāpat atgādinām, ka uz Vidzemes šosejas (A2) no “Sēnītes” līdz Siguldai satiksme abās brauktuvēs, pa vienu joslu katrā virzienā. Ātruma ierobežojums 70 un lokāli 50 km/h. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks 20 minūtes.

Koncerta rīkotāji atgādina, ka pasākuma norises vietā aizliegts ienest lietussargus, profesionālo foto un video tehniku, savus ēdienus un dzērienus, saliekamos krēslus.

Paredzams, ka elegantā britu dueta “Hurts” koncertā izskanēs gan jaunākā, nu jau piektā albuma “Faith” pazīstamākās kompozīcijas, gan bagātīgā iepriekšējo hitu plejāde - Wonderful Life, Better Than Love, Stay, Sunday, Blood, Tears & Gold, Illuminated, Miracle, Somebody To Die For, Blind, Surrender, Some Kind Of Heaven, Nothing Will Be Bigger Than Us, Wings, Rolling Stone, Wish, Beautiful Ones, Ready To Go.

Foto: 2017. gada "Hurts" koncerts "Arēnā Rīga"

Sudden Lights ir latviešu indīroka grupa, kas izveidojusies 2012. gadā, kad tās dalībnieki vēl bija mūzikas skolas audzēkņi un draugi. Apvienība šobrīd ir vieni no visstraujāk augošajiem, pieprasītākajiem un straumētākajiem māksliniekiem Latvijā. Līdz šim Sudden Lights ir izdevuši 3 studijas albumus, no kuriem pēdējais saņēmis 5 Latvijas Mūzikas balvas nominācijas, tostarp labākais popmūzikas albums, labākais albuma noformējums un labākais koncertieraksts. Kā arī grupa ar kompozīciju “Aijā” šogad pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2023.

Foto: Grupa "Sudden Lights" prezentē trešo studijas albumu "Miljards vasaru"

Vultura jeb Annija Tīna Kukuka ir latviešu dziedātāja, dziesmu autore, ierakstu producente un elektroniskās mūzikas māksliniece. Viņas debijas solo albums “Not Your Typical Fairytale” izpelnījās kritiķu atzinību kā “daudzsološs muzikāls manifests” un ieguva divas balvas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā kā labākā “Debija” un “Electronic/Dance” mūzika. Tas tiek uzskatīts arī par vienu no lielākajiem pārsteigumiem Latvijas elektroniskās mūzikas vidē. Ar nelokāmu un veiksmīgu sadarbību ar savu producentu Mark1Records, Vultura prasmīgi apvieno tādus žanrus kā darkwave, new wave, synthpop un post-punk ar tradicionālākiem EDM stiliem, piemēram, drum n' bass, radot provokatīvu, taču patīkamu klausīšanās pieredzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu