VIDEO Populārajā seriālā "Sisi" filmējas arī mazā Lote no Latvijas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Latvijas Televīzijas

Ar kādu priecīgu ziņu dalījusies Sabīne no Limbažu novada Viļķenes pagasta - viņas mazā meita Lote turpmāk būs redzama populārajā seriālā "Sisi", kur meitene ieguvusi Austrijas imperatores Sisi meitas lomu, vēsta Latvijas Televīzija.

Mamma Sabīne vēsta, ka Lote nofilmējusies septiņās sērijās, kas tika uzņemtas Rundāles pilī un Lietuvā. Sieviete atzīst, ka nozīmīgs faktors lomas iegūšanai bija Lotes vizuālā līdzība ar Dominiku Devenportu, aktrisi, kas attēlo Austrijas imperatori Sisi.

Sabīne stāsta, ka meita ātri iejutusies kolektīvā un jau pēc neilga laika zinājusi vārdus visiem filmēšanā iesaistītajiem aktieriem. Tāpat meita cieši sadraudzējusies ar aktrisi, kas seriālā attēloja Sisi pieņemto meitu – Mariju.

Atmiņā paliekošs bija brīdis, kad Sabīne iepazīnās ar meitas dublieri: "Pēkšņi Lote man saka: "Mamma, rekur tāda pati meitenīte kā es." Es domāju, ka nevar būt, bet paskatos, tiešām!" 

Filmēšanas grupa paskaidroja, ka meitenīte ir Lotes dubliere, kas aizstās meitu brīžos, kad filmēšana ilgs vairākas stundas un Lote būs piekususi.

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu