FOTO "Visi dejoja tā, it kā rītdienas nebūtu!" Izskanējis "Bermudu divstūra" lielkoncerts "Arēnā Rīga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Andersons/Jānis Dreimanis

Skatītāju kopkoris, astoņpadsmit tūkstošu roku okeāns, iespaidīgs audiovizuālais šovs, pirotehnika un īsta uguns uz “Arēnas Rīga” skatuves. Tā piektdien, 1. septembrī, tika aizvadīts hitu karaļu un šovmeņu – grupas “Bermudu divstūris” grandiozais lielkoncerts “Pirmā rudens diena, bet es jau gaidu vasaru”.

Turpinot ikgadējo tradīciju, grupa “Bermudu divstūris” 1. septembrī aicināja svinēt vasaras noslēgumu lielkoncertā “Pirmā rudens diena, bet es jau gaidu vasaru”. Pirms grupas uz skatuves kāpa iesildītāji – "labākā sliktākā" DJ apvienība “BENGERS FM”, kuru veido Marģers Majors un Mārtiņš Dinsbergs.

Savukārt jau plkst. 21:00 uz skatuves kāpa “Bermudu divstūris”. Koncertprogrammu veidoja gan jaunākie hiti no EP “NOGURSTAM septiņos cēlienos”, gan klausītāju iemīļotākie un leģendārākie hiti no citiem albumiem. Īpaši koncertam tika radīts arī gaismu un multimediju šovs, izmantojot mākslīgo intelektu, animācijas un citas jaunākās mūsdienu tehnoloģijas, katru dziesmu veidojot kā atsevišķu performanci ar savu stāstu un specefektiem.

“Tas adrenalīns, kuru jutām, stāvot pilnas Arēnas priekšā, ir neaprakstāms. Tie bija mūsu mazie, nē, – pat ļoti lielie Dziesmu svētki.

Mūsu fani – gan mammītes, gan tētuki, gan bērni dziedāja līdzi visām dziesmām, dejoja tā, it kā rītdienas nebūtu. Mēs jutāmies kā liela ģimene, ar kuras mīlestību un enerģiju piepildījām visu Arēnu.

Un tas viss nebūtu iespējams bez labākās komandas, tāpēc liels paldies mūsu prodakšn menedžerim Raivo Rozenbrikam, skaņu režisoram Ērikam Linkunam, gaismu režisoram Pāvelam Armanim, video māksliniekam Edgaram Sviklim, dejotājiem no “Snick Dance Company”, Kristapam Kalvānam un daudziem citiem, kas radīja kopā ar mums! Varam pačukstēt, ka jau paralēli koncertam mēs turpinām darbu pie jaunumiem, kuri ilgi nebūs jāgaida,” emocijās pēc koncerta dalījās grupas kodols – Biceps un Triceps.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu