"Čipsis un Dullais" izsludina labāko dziesmu izlases izdošanu vinilā un aicina uz koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latviešu romantiskās mūzikas jaunā viļņa šlāgera duets “Čipsis un Dullais” aicina uz līdz šim lielāko grupas koncertu koncertzālē "Palladium Rīga", kas notiks šī gada 1. decembrī, lai svinētu labāko dziesmu izlases "Zelta večuki" iznākšanu vinila formātā. Biļetes uz koncertu pieejamas jau no šodienas “Biļešu servisa” tīklā.

Bagātinot, bet neietekmējot dziesmu orģinālo skanējumu, koncertā tiks izpildītas visas līdz šim nospēlēšanas vērtās dueta “Čipsis un Dullais” dziesmas, arī tās, kuras netika iekļautas šajā labāko dziesmu izlasē. Savukārt izlasi ierobežotā tirāžā vinila formātā varēs iegādāties koncerta norises dienā.

Par godu dziesmu izlasei un lielajam koncertam grupa nāk klajā ar drosmīgu soli un iekļauj albumā un koncerta repertuārā pavisam jaunu dziesmu "Saku nesaku nekad", kuru paši jau ierindo savā zelta fondā.

"Mēs neesam pārgalvīgi, bet garlaicīgu dzīvi dzīvot ir garlaicīgi, tāpēc kāpjam ārā no savas komforta zonas un darām to kas jādara,"

tā par savu drosmīgo izvēli un dziesmu saka duets Čipsis un Dullais. "Jaunā dziesma ir par to, ka kategorisms ir ierobežojošs un īstu brīvību var piedzīvot, tikai atstājot sev iespējas."

Grupai ir svarīgas vērtības, tāpēc, paliekot uzticīga sev, grupa cenšas nesacerēt vairāk par vienu dziesmu gadā, un tā nu ir sanācis, ka "Saku nesaku nekad" ir šī gada dziesma, kas ierakstīta kopā ar producentu Gati Zaķi.

Jauno dziesmu var noklausīties straumēšanas vietnē "Spotify".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu