Pēc 27 gadu kopdzīves izjūk aktiera Hjū Džekmena un viņa sievas kopdzīve

TVNET/LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens un viņa sieva aktrise Debora Lī Džekmena sāks dzīvot šķirti pēc 27 laulības gadiem, teikts piektdien publicētā paziņojumā ASV medijos.

54 gadus vecais Džekmens pirmoreiz satikās ar aktrisi Deboru Lī Fērnesu kāda austrāliešu televīzijas seriāla uzņemšanā 1995.gadā. Viņi apprecējās 1996.gada 11.aprīlī.

"Mēs esam svētīti, pavadot gandrīz trīs gadu desmitus kopā kā vīrs un sieva brīnišķīgā, mīlošā laulībā," teikts viņu kopīgā paziņojumā, kuru vispirms publicēja žurnāls "People".

"Mūsu ceļojums tagad mainās un mēs esam nolēmuši dzīvot šķirti, lai īstenotu savu individuālo izaugsmi. Mūsu ģimene ir bijusi un vienmēr būs mūsu augstākā prioritāte. Mēs uzņemamies šo nākamo nodaļu ar pateicību, mīlestību un maigumu."

Džekmena sievai ir bijuši divi spontānie aborti, pēc kuriem pāris adoptēja divus bērnus. Džekmeni tagad dzīvo Ņujorkā.

"Mēs ļoti novērtējam jūsu sapratni, respektējot mūsu privātumu, kamēr mūsu ģimene veic šo pāreju mūsu dzīvē," tālāk teikts kopīgajā paziņojumā, piebilstot, ka sīkāka informācija netiks publiskota.

Pirms diviem gadiem atzīmējot sudrabkāzas, Džekmens sociālajos medijos bija nosaucis savu laulību par tikpat "dabisku kā elpošana".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu