Mazie prieka mirklīši dziedātājas Jenny May jaunajā mūzikas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pēc ilgākas pauzes dziedātāja Jenny May klausītājiem dāvā jaunu, motivējošu un enerģisku singlu "Mēs ticam brīnumiem". Dziesmu sarakstījis komponists un mūziķis Gatis Mūrnieks, atsūtot to skatuves kolēģei dzimšanas dienā.

"Tas tiešām bija unikāls pārsteigums svētkos!" dziesmas parādīšanos raksturo Jenny May. "Starp sveicienu jūrām atnāk tik sirsnīga dziesma. Ļoti uzrunāja tās teksts par ticības spēku un laimi. Savā izpildījumā ieliku savu laimes sajūtu. Dažkārt mēs meklējam lielu laimi un esam vīlušies, ja nesagaidām to, bet patiesībā tā meklējama mazos prieka mirklīšos. Priecāties var par skaistām debesīm, saulrietu, par bērnu smiekliem, arī nedarbiem, laime ir ēdiena baudīšanā, un to var atrast it visā, kas ļauj mums izjust pacilājošas emocijas. To arī centāmies iemūžināt dziesmas videoklipā!"

Foto: Publicitātes foto

Dziesmas videoklipu izveidoja Kaspars Dvinskis (Dween Productions). Tajā piedalās Jenny May meitas Sāra un Stella. Radošā komanda saka paldies Jānim, Justīnei, Ingai, Mairitai, Kristīnei, Kaivai, Kristapam, Samantai, Natālijai un Kasparam un atraktīvajai Kuldīgas gidei Ingai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu