"Tālāk viss attīstījās ātri..." Bertāns atklāj savu un sievas iepazīšanās stāstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists, NBA kluba Oklahomasitijas "Thunder" spēlētājs Dāvis Bertāns 2017. gadā kļuva par precētu vīru, un laulībā dzimuši divi bērni. Sarunā ar žurnālu "Ieva" sportists atklāja savu un sievas iepazīšanās stāstu.

"Mēs viens otru zinājām un daļēji pazinām jau ļoti sen, jo Anna spēlēja basketbolu sporta skolā "Rīdzene". Piecus gadus viņa spēlēja basketbolu koledžā Amerikā. Tas, kā viss salīmējās kopā, bija interesanti... Mans labākais draugs Kaspars Vecvagars tagad ir precējies ar Annas labāko draudzeni. Viņš spēlēja Kauņas "Žalgiris", bet es – Serbijā, un mēs bieži sazvanījāmies un runājām skaipā. Bieži vien mūsu sarunās piedalījās arī viņa draudzene, kas tagad ir sieva.

Kādā reizē viņa ieminējās, ka Anna no Amerikas pārcelsies uz Latviju, un pajokoja, ka man vajadzētu Annu uzaicināt uz randiņu. Es to neuztvēru kā joku un feisbukā uzrakstīju, ka arī man drīz sezona beigsies un varbūt viņa gribētu aiziet ar mani uz randiņu," atminas Bertāns.

"Un viņa piekrita. Tālāk viss attīstījās ātri..." tā sportists.

Kā zināms, Dāvja un Annas kāzas notika 2017. gadā. Gadu vēlāk pasaulē nāca viņu pirmdzimtā - meitiņa Mila, bet 2021. gadā piedzima dēls Oto. 

Vairāk lasiet izdevuma "Ieva" 27. septembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu