FOTO Šajā Halovīnā mošķi un filmu tēli atdzīvojas arī "Cinevillā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

"Cinevilla event" no 27. oktobra līdz 4. novembrim rīko Halovīna pasākumu Cinevillā, aicinot ciemos gan lielus, gan mazus. Cinevillā uzņems un pārsteigs dzīvi filmu tēli, kas, iestājoties tumsai, atmostas, kā arī būs iespēja satikties ar mošķiem, spokiem un citām krāšņām būtnēm, kas mājo neparastajā pilsētā.

Piedzīvojums sākas ar filmu kadriem no šausmu filmām, pēc kuras sekos došanās baisajā Halovīna pilsētā, kur filmu tēli atmodīsies dzīvos personāžos un mīļi sagaidīs gan lielus, gan mazus parka apmeklētājus.

Filmu parks slēpj sevī daudzu filmu stāstus un ir mājvieta daudzām filmām. Katram apmeklētājam katru dienu no 27. oktobra līdz 4. novembrim no plkst. 18 līdz 23 būs iespēja pabūt katrā filmā, izstaigājot pilsētu, iepazīties un nofotografēties ar galvenajiem tēliem, kas Halovīnā būs kļuvuši par dzīviem tēliem.

Cinevilla kā pilsētiņa ir neparasta, jo tajā sagaida elpu aizraujoši spoki, mošķi un piedzīvojumi, ko papildina gaismu un ēnu spēles, spoku, gariņu dvašas, bērnu čalas un smiekli. Tas viss ir sastopams Cinevillā, kas, iestājoties tumsai, pārvēršas par īstu Halovīna tēlu pilsētā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu