Vienīgais koncerts Latvijā! Liepājā uzstāsies par Hamonda ērģeļu Džimiju Hendriksu dēvētais "Lachy Doley"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Par Hamonda ērģeļu Džimiju Hendriksu dēvētais Lachy Doley no Austrālijas ir mūsdienu slavenākais blūza soulroka ērģelnieks pasaulē. Savas karjeras laikā Lachy Doley ir sadarbojies ar vairākiem slaveniem māksliniekiem, tostarp Bootsy Collins, Joe Bonamassa, Jimmy Barnes un Glen Hughes. Viņš ir uzstājies vairāk nekā 20 valstīs un nospēlējis vairāk nekā 500 koncertu visā pasaulē, tostarp arī piedalījies "Byron Bay" blūza festivālā, Monreālas džeza festivālā, Sidnejas Operas namā un daudzos citos. Un pavisam drīz viņu varēs sastapt Liepājā!

Šī gada Eiropas turnejas ietvaros Lachy Doley ir apvienojies kopā ar dāņu mūziķi Louie Fontaine, kuri kopā ar savām pavadošajām grupām būs sagatavojuši krāšņu koncertprogrammu divās daļās, ko skatītāji varēs pieredzēt tikai trīs pilsētās: Kauņā, Klaipēdā un Liepājā.

Louie Fontaine ir dziedātājs, ģitārists un basģitārists, kurš raksta dziesmas dažādos mūzikas stilos, kas bieži izklāsta amizantus, oriģinālus, dažkārt pat baisus stāstus. Viņš ir arī iespaidīgs blūza mūziķis, kurš pilnveidojis savu amatu, pavadot laiku un spēlējot kopā ar Luiziānas soul/R&B meistaru Rokiju Čārlzu.

Fonteins ir arī uzbūvējis pasaulē lielāko mehānisko bungu mašīnu ar nosaukumu “The Beat Machine”, kam sekoja šovs “Louie Fontaine and the Living Dead”. Fonteina albums "The Sun Ain’t Black", ko varēs dzirdēt arī gaidāmajos koncertos, ir trīs gadu desmitu pieredzes rezultāts. Albums ierakstīts americana stilā, kurā primāri varēsiet saklausīt blūza, kantrī kā arī ārtroka mūzikas žanrus.

Jebkurš mūzikas cienītājs tiek aicināts uz Lachy Dolley un Louie Fontaine vienīgo kopīgo koncertu Latvijā, kurš norisināsies 2. decembrī mūzikas klubā "Fontaine Palace" Liepājā (Dzirnavu iela 4).

Biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā, kā arī pie ieejas pasākuma dienā. Ieeja no plkst. 19. Koncertu sākums:

Pulksten 20 - "Louie Fontaine & Band";

Pulksten 21 - "Lachy Doley Group".

Citi koncertu datumi: 30. novembris Kauņā (Lietuvā); 1. decembris Klaipēdā (Lietuvā).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu