"Es izbaudīju." Emilija Bērziņa komentē uzvaru "X Faktorā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Emilija Bērziņa
Emilija Bērziņa Foto: TV3 publicitātes

Svētdienas, 10. decembra, vakarā noslēdzās šova "X Faktora" piektā sezona. Šorīt uzvarētāja Emilija Bērziņa raidījumam "900 sekundes" sniedza pirmo interviju pēc lielā notikuma.

Intervijā rīta raidījumā "900 sekundes" Emilija atzīst: "Ir vajadzīgs laiks, lai aptvertu to, kas ir noticis."

Runājot par to, cik šo uzvaru šovā pati ir apjēgusi, jaunā dziedātāja saka: "Man bija milzīgs prieks redzēt Aiju smaidām. Emocijas un vakars man šķita vienkārši brīnišķīgs. Bija dažādi priekšnesumi, un mēs katrs no dalībniekiem bijām ieguldījušies, un tas bija redzams. Kopumā bija foršs, patīkams, stresains vakars. Es izbaudīju."

Finālā Emīlija izpildīja savu oriģināldziesmu, un šāds notikums "X Faktorā" bija pirmo reizi. No šodienas dziesma "Sirds pelnos" būs pieejama vietnē "YouTube", bet drīzumā tā būs klausāma arī citās straumēšanas platformās.

Visiem "X Faktora" dalībniekiem Emilija saka milzīgu paldies par neatlaidību, uzdrīkstēšanos: "Viņi katru reizi bija labāki un labāki. Tas padarīja man lielāku degsmi un vēlmi strādāt ar sevi, ieguldīties vairāk."

Par Aiju Auškāpu Emilija saka: "Es nevaru iedomāties labāku mentoru, lai man piedod visi pārējie mentori! Paldies Aijai. Man ir milzīgs prieks par šo iespēju, kāda man dota."

Dienu pēc uzvaras "X Faktorā" Emilijai būtu koledžā jākārto eksāmens. "Bet es droši vien uzdrīkstēšos padomāt par sevi un iešu pagulēt," smaida "X Faktora" uzvarētāja.

Jau vēstīts, ka "X Faktora" finālā sacentās trīs dalībnieces - Aijas Auškāpas komandas pārstāve Emilija Bērziņa, mentora Reiņa Sējāna dziedātāja LUKA jeb Elizabete Lukaševiča un Intara Busuļa izraudzītā Katrīna Kovaļuka.

Pirms sešiem gadiem jeb 2017. gadā par pirmo "X Faktora" uzvarētāju kļuva Artūrs Gruzdiņš, savukārt Kattie bija labākā otrajā sezonā. Vēl pēc gada uzvaras laurus plūca Elīna Gluzunova, savukārt par 4. sezonas uzvarētāju kļuva Grēta Grantiņa. Uzvarētāju pulkam nu pievienojusies arī Emilija Bērziņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu