Miljonārs Jūlijs Krūmiņš otrdien, 12. decembrī, atzīmēja savu 80. dzimšanas dienu. Jau iepriekš medijos izskanēja, ka svinības soloties būt grandiozas, ar augsta ranga viesu klātbūtni. TVNET rīcībā no kāda no pāris simtiem lūgto viesu nonāca miljonāra apaļās jubilejas vakara programma, kā arī novērojumi no svinību norises vietas: sākot no "mākslas izstādes" ar viesu portretiem Senās Romas stilistikā, beidzot ar miljonāra dejas priekšnesumu, skanot Elvisam Preslijam Ivara Pētersona izpildījumā, humorista Maksima Galkina performanci un pasaulslavenu mūziķu uzstāšanos. Ielūkojies pa atslēgas caurumu 80 gadu jubilejā, kādu vien retais Jūlija Krūmiņa vienaudzis var atļauties.

Viens no Rīgas konferenču centriem 12. decembra vakarā savas durvis vēra, lai pulksten 17 uzņemtu gandrīz 300 viesu, kas ieradās uz miljonāra 80 gadu jubilejas svinībām. Arī TVNET fotogrāfs bija sagaidītāju vidū, lai iemūžinātu lūgtos viesus līdz ekskluzīvo svinību sākumam.

Itāļu mūzikas šedevri, dīvāns cigāru smēķēšanai un aizdomīgi skopais dāvanu galds

Vakara programmā ticis paredzēts, ka pulksten 19 svinības atklāj vakara vadītājs - pašmāju aktieris Andris Bulis kopā ar krievu humoristu Maksimu Galkinu, kas pieteicis galveno vakara zvaigzni jeb jubilāru Jūliju Krūmiņu.

Bet līdz oficiālajai vakara atklāšanai viesi varēja kavēt laiku, iepazīstoties ar īpašiem mākslas darbiem, kuros Senās Romas tēlos iemūžināti tādi Krūmiņa draugi un paziņas, kā Ainārs Šlesers, Raimonds Vējonis, Raimonds Pauls un citi.

Kā TVNET ziņoja viesi, bijusi plaša stipro alkoholisko dzērienu izvēle, neskatoties uz to, ka pats vakara vaininieks, kā pats apgalvo, grādīgos dzērienus nelieto jau 15 gadus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp