Roberto Meloni jau mēnesi uzturas rehabilitācijas centrā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šovmenis Roberto Meloni jau mēnesi atrodas ārstniecības iestādē, kur pēc mugurkaula operācijas cenšas atgūt pilnvērtīgu kustību spējas, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

"Problēmas ar muguru – sāpes lejasdaļā – man sākās pirms pieciem gadiem. Uztaisīja magnētisko rezonansi un atklāja, ka viens no tiem "spilventiņiem" starp kauliņiem ir "nedaudz uzsprādzis", tāpēc spieda uz nervu, kas gāja tālāk uz kāju," sev raksturīgajā latviešu valodā iesāk Roberto.

Toreiz šķietami veiksmīgi ticis galā ar fizioterapiju, līdz sāpes šovasar sevi likušas manīt atkal. Kādu laiku sāpes varēja paciest, bet līdztekus sāpēm sāka tirpt arī pēda. Ārsti brīdināja, ka ir nopietnāk, nekā viņš domā.

"Pārbaudē konstatēja, ka izbīdījies skriemelis ir nomocījis mugurkaula nervu "līdz galam", un tas ir ļoti riskanti," viņš paskaidro. Bet arī tad Roberto uz to skatījies ar smaidu – turpinājis strādāt un cerēt, ka no medikamentiem un blokādes injekcijas pāries. Kad ķirurgs nopietni ieteicis drīzumā ieplānot brīvus divus mēnešus, lai veiktu operāciju, Roberto tikai solījis padomāt.

Galējais "kritiens", kā pats saka, lēmuma pieņemšanā bijis 2. novembrī. Todien gājis uz raidījuma "Pasaki to skaļi!" filmēšanu. "Ienācu grimētavā, tur stāvēja Elīna [ētera partnere Elīna Fīrmane], un izmocīju, ka filmēties tomēr nevarēšu. Pēc manas sejas tas bija redzams visiem kolēģiem nepārprotami. Kad cēlos no krēsla, vairs nejutu kāju, centos spert to uz priekšu, bet, nesajūtot atbalstu, kritu. Labi, ka mazā Elīna bija tieši blakus un mani noķēra, es būtu "aizlidojis"..." neslēpj Roberto.

Roberto nekavējoties tika nogādāts slimnīcā. "Šoks, ka nejūtu vairs kāju, lika saprast, ka man vairs nav izvēles – pienācis laiks operācijai." Operācija tika veikta 6. novembrī.

Šobrīd viņš atrodas rehabilitācijas centrā "Vaivari" un pēc operācijas jūtoties ļoti labi. Priekšā vēl atveseļošanās periods.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 12. decembra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu