2024. gada pirmās ballītes! Dzirkstošo pasākumu ceļvedis nedēļas nogalei

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Laimīgu Jauno gadu! Mēdz teikt - kā Jauno gadu iesāksi, tā pavadīsi! Un, ja 1. janvāri sagaidīji ielās, tad arī šī nedēļas nogale nebūs izņēmums, jo ballīte būs! Lūk, pasākumu ceļvedis nedēļas nogalei ar īpaši dzirkstošiem pasākumiem un ballītēm!

Ceturtdiena, 4. janvāris

Vēl šonedēļ vari paspēt noķert Ziemassvētku sajūtu Doma laukumā, kur līdz pat 7. janvārim darbosies svētku tirdziņš

Savukārt katru ceturtdienu Tallinas Pagalms pārvērtīsies par īstu elektroniskās mūzikas meku, vienuviet pulcējot labākos dīdžejus. Šonedēļ dīdžeji "Golden Habbit", Pats Toms, Ķiploks, Chebo un Venu atskaņos techhouse, techno un drum and bass mūziku.

Piektdiena, 5. janvāris

Piektdien, "One One Riga" notiks projekta "Queer On Acid" uzstāšanās "ALL NIGHTER"". Ieeja no plkst. 23.00.

Bet Tallinas Pagalmā notiks šī gada pirmās piektdienas ballīte! Vakaru pavadīsim kopā ar brīnišķīgajām DJ dāmām - DJ Die Damen un DJ Batorija, kas parūpēsies par karstu deju grīdu un neļaus nosēdēt malā pat lielākajam pūpēdim. Ieeja no plkst. 18:00, ballītes sākums - 22.00. 

Savukārt bārā "St.Black" uzstāsies grupa "Rock'n'Berries" un DJ Dirty TRZ! Dreskods - smart casual/dressy, svinīgs/formāls. Ieeja pasākumā bez maksas.

Sestdiena, 6. janvāris

Par godu trešajam studijas albumam “Disbalanss”, melanholiskā dziedātāja Múr ielūdz uz atkal satikšanos telpā "PER FORM", Vagonu 21.

“Disbalanss ir aukstiem ziemas vakariem, kad uz nakti gribas ļauties tumsai” vēsta Múr.

Múr mūzika hronizē viņas paaudzes iekšējo pasauli – vietu, kur rūgti saldais flirtē ar cerīgo. Viņas dziesmas ir introspektīvas un noklātas metaforās, bet viņas stāsti – ietīti nostalģijā un nodoti tālāk kā maiga atmiņa no dalītas pagātnes. Múr juteklīgais tembrs ir nolaupījis vietējo melomānu sirdis kopš izteiksmīgā debijas albuma “Under Allure”, kas tika nominēts Zelta Mikrofona balvai kā Gada Debija 2019. Otrais albums “Nekas Vairs Nav Skaisti” tika izdots gadu pēc tam ar klausītāju favorītu "Ķiršu Koki" priekšgalā.

Bet kultūrtelpā "M/Darbnīca" ar koncertprogrammu "Klusie dārgumi / Silent Treasures" uzstāsies kolektīvs TRIO ELPO. Šajā programmā dzirdēsim pasaulīgu, kolorītu un reizē līdz galam vēl īsti neatklātu mūzikas dārgumu izlasi. Tajā savīsies 20. gadsimta akadēmiskā mūzikas noskaņas (M.K. Čurļonis, F. Mompou), džeza mūzikas ietekmes, Bītlu atbalsis un trio pašu radītā oriģinālmūzika. Tas būs skaists un muzikāli intīms ceļojums džeza trio skaņu pasaulē.

TRIO ELPO skanējumu raksturo plašas, meditatīvas muzikālās ainavas, spēcīgas un dinamiskas ritma struktūras, kā arī enerģiska un aizraujoša saspēlē starp mūziķiem. Šī trio koncepcijas pamatā ir rakstīt un spēlēt mūziku, kas dod iespēju klausītājiem piedzīvot plūdumu, ritējumu un organiskumu, savienojot labāko no daudzām muzikālajām pasaulēm - džeza, akadēmiskās mūzikas, roka u.c.

Savukārt klubā "One One Riga" pulcēsies Rīgas labākie DnB mūziķi. Uzstāsies Hypehustler, Dispoze un Skaabe. Ieeja no plkst. 23.00.

Arī klubs "Tower Riga" aicina uz "FRESH START FIESTA" ar DJ Stocka un DJ Deivv. Ballītes sākums plkst. 23.00!

Raksts tapis sadarbībā ar "AlkOutlet".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu