Depardjē izvirzītas jaunas apsūdzības seksuālā uzmācībā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Žerāru Depardjē
Žerāru Depardjē Foto: dpa/picture-alliance / dpa/Scanpix

Pret franču aktieri Žerāru Depardjē izvirzītas jaunas apsūdzības seksuālā uzmācībā.

9.janvārī kāda sieviete, kas vēlas palikt anonīma, iesniegusi prasību tiesā, apsūdzot Depardjē par seksuālu uzmākšanos kinolentes "Le Magicien et les Siamois" ("Burvis un siāmietis") filmēšanas laukumā, kas noticis 2014.gada martā.

Tolaik sievietei bija 24 gadi un viņa bija asistente, vēsta laikraksts "Le Courrier de l'Ouest". Viņa ir sūdzējusies par to, ka Depardjē ir aizticis viņas ķermeņa intīmās vietas un izteicis nepiedienīgas piezīmes.

Kā liecina laikraksta rīcībā esošā informācija, Depardjē advokāts norādījis, ka līdzīgi kā citās lietās par seksuālu aizskaršanu, kuras turpinās tiesas process, viņa klients noliedz visas apsūdzības.

Sūdzība pret Depardjē tika iesniegta par "seksuālu vardarbību pret neaizsargātu personu, ko izdarījusi persona, kura ļaunprātīgi izmanto savu dienesta stāvokli".

Pazīstamo aktieri, kurš ir piedalījies vairāk nekā 200 filmās, vairākas sievietes ir apsūdzējušas seksuālā vardarbībā. Apsūdzībās par izvarošanu izmeklēšana pret Depardjē turpinās kopš 2020.gada.

Kopš septembra vidus pret viņu tiek izskatīta vēl viena sūdzība par seksuālu vardarbību 2007.gadā notikušā incidentā.

Depardjē apsūdzības noliedz. Oktobra sākumā laikrakstā "Le Figaro" publicētā vēstulē viņš uzstāja, ka ir kļuvis par "mediju linča upuri".

Depardjē tika asi kritizēts par savu uzvedību dokumentālajā filmā par ceļojumu uz Ziemeļkoreju 2018.gadā, kas tika pārraidīta decembra sākumā. Filmā viņš vairākkārt pauž mizogīniskus un vulgārus komentārus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu