Rastorgujevs atklāj, kā mīļotā viņu izglābusi no "bedres"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Biatlonists Andrejs Rastorgujevs Rīgas lidostā fotogrāfējas kopā ar meitu Nikolu un dzīvesbiedri Nadeždu pēc atgriešanās no Nove Mesto pasaules čempionāta biatlonā, kurā izcīnīja sudraba medaļu 15 kilometru sacensībās ar kopējo startu.
Biatlonists Andrejs Rastorgujevs Rīgas lidostā fotogrāfējas kopā ar meitu Nikolu un dzīvesbiedri Nadeždu pēc atgriešanās no Nove Mesto pasaules čempionāta biatlonā, kurā izcīnīja sudraba medaļu 15 kilometru sacensībās ar kopējo startu. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Andrejs Rastorgujevs, kurš izcīnīja Latvijas biatlona vēsturē pirmo sudraba medaļu pasaules čempionātā, atklāj, ka šī medaļa patiesībā pienākas viņa mīļotajai sievietei. 

Rastorgujevs, kurš ar kinoloģi Nadeždu Gulbinsku ir kopā jau gandrīz piecus gadus, atklāj, ka tieši viņa bijusi tā, kura izvilka sportistu no bedres, Kā zināms, sportists 2021. gadā par dopinga kontroļu noteikumu pārkāpumiem saņēma 18 mēnešu diskvalifikāciju, un biatlonists bija tuvu tam, lai mestu plinti krūmos un beigtu sportista karjeru. 

"Bez viņas diez vai es vispār vēl startētu," izdevumam "Kas Jauns" atklāj sportists. "Man tad sabruka visa dzīve. Tajā brīdī, kad mentāli praktiski vairs neeksistēju, man tomēr bija blakus cilvēks, kurš mani izcēla no gultas un mudināja nepadoties. Parasti jau es pats sev esmu dzinulis, bet tad tā vairs nebija. Šo lomu uzņēmās Nadežda. Es tad biju kā automašīna, kuru nekādi nevar iedarbināt. Un Nadežda bija tā, kas ielika manā motorā kurbuli un piekurbulēja. Uzskatu, ka šī medaļa ir viņas nopelns," tā sportists.

Abi ir saderinājušies un gatavojas kāzām, taču kad tās gaidāmas? "Kad man būs brīvāks laiks!"

Kā zināms, sportistam no iepriekšējās laulības ir meitiņa Nikola.

Atgādinām, ka Rastorgujevs 18. februārī Nove Mesto pasaules čempionātā biatlonā izcīnīja sudraba medaļu 15 kilometru sacensībās ar kopējo startu, izcīnot savu lielāko panākumu karjerā un arī Latvijas biatlona vēsturē.

Līdz šim no latviešiem tikai Ilmāram Bricim bija pasaules čempionātu medaļas - divas bronzas godalgas 2001. gadā 20 kilometru individuālajā distancē un 2005. gadā desmit kilometru sprintā.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 27. februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu