"Balss maskā" atmaskotais Jēkabs Rēdlihs atklāj, kas bija grūtākais šovā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jēkabs Rēdlihs šovā "Balss maskā"
Jēkabs Rēdlihs šovā "Balss maskā" Foto: publicitātes

Svētdien, 10. martā, šova "Balss maskā" trešajā raidījumā tika atmaskots Mutants, zem kura slēpās bijušais hokejists Jēkabs Rēdlihs. 

Pēc izbalsošanas raidījumā "900 sekundes" Rēdlihs neslēpa, ka viņš kā sportists vienmēr grib uzvarēt. "Viss kārtībā. Man prieks, ka bija iespēja piedalīties. Piedzīvot kaut ko jaunu. Jauni izaicinājumi. Pēc būtības ir pozitīvas emocijas. Kādam jau bija jākrīt. Tad es varu ņemt uz sevi to," stāsta Jēkabs.

Jēkabs neslēpj, ka ir ļoti aizņemts, strādājot gan par hokeja treneri, gan par skolotāju, un viņam vajadzēja saprast, vai to visu spēs apvienot. "Tas ir laikietilpīgs process. Mani atbalstīja un bija šī iespēja, tāpēc domāju, ka tā bija jāizmanto, kur var jaunus horizontus paskatīties un kaut kas jauns notiek. Es lecu iekšā un tad domāju, kā to izdarīt. Protams, vai mans boss sieviņa vispār palaiž, jo tas ir laiks un bērniņiem arī laiku vajag."

Jēkabs min, ka grūtākais bijusi slapstīšanās. Viņam bijusi vēlme izstāstīt draugiem. Rēdlihs to atzīst par interesantu piedzīvojumu.

Līdz šim atmaskotas trīs maskas. Pirmajā raidījumā detektīvi lēma, ka maska jānoņem Virtulim, zem tās slēpās dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš, otrajā raidījumā tika atmaskots Fēnikss, kas izrādījās modele un televīzijas raidījumu vadītāja Māra Sleja, bet trešajā raidījumā tika atmaskots Mutants, un tas bija hokejists Jēkabs Rēdlihs.

Foto: "Balss maskā" trešais raidījums

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu