Valsts policijā nonācis iesniegums par Lasmaņa draiskošanās skandālu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Madars Lasmanis
Madars Lasmanis Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc tam, kad sociālajos tīklos sāka izplatīties video, kur līdzšinējais Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Madars Lasmanis (LA) attālinātas sēdes laikā automašīnā draiskojas ar kādu aizmugurē sēdošu sievieti, ļaudis sāka spekulēt, kas tā ir. Nu izskan jaunas versijas. 

Izskanējis viedoklis, ka video esot nevis Lasmaņa sieva, kā pats politiķis pauda, bet gan vietējā apbedīšanas biroja "Likteņsvece" vadītāja Una Auziņa.

Komentējot izskanējušās baumas, Auziņa žurnālam "Kas Jauns" teic, ka viņai ar notikušo neesot nekāda sakara.

“Tam, kurš šo publikāciju pasūtījis, ir acīm redzama personīga ieinteresētība, augstas ambīcijas, bet zems intelekta līmenis," tā Auziņa.

Auziņa jau 25 gadus nodarbojas ar apbedīšanas biznesu, un, iespējams, viņas vārds šajā lietā parādījies tāpēc, ka konkurenti iekārojuši viņas biznesu.

Auziņa par notikušo vērsusies Valsts policijā, kur nodots “iesniegums par draudu izteikšanu un nepatiesu izdomājumu tīšu izplatīšanu masu saziņas līdzekļos, līdz ar ko notiek pārbaude”, un plašāki komentāri sniegti netiks.

Jau ziņots, ka 3. aprīlī Lasmanis paziņoja par atkāpšanos no amata. 

Lasmanis šādu lēmumu pieņēmis tāpēc, ka Jelgavas novada deputāti jau esot "vienojušies par jaunas koalīcijas izveidi un jauna mēra izvēli".

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 9. aprīļa numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu