Slepus apprecējies biatlonists Rastorgujevs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Rastorgujevs ar ģimeni
Andrejs Rastorgujevs ar ģimeni Foto: Jānis Škapars/TVNET

28. martā Maldīvu salās slepenā ceremonijā gredzenus mija Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs un viņa mīļotā sieviete kinoloģe Nadežda Gulbinska.

Jaunā sieva žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj: "Kad Andrejs atgriezās mājās no Pasaules kausa posma ASV, viņš man teica, lai nopērku kāzu kleitu, to arī izdarīju. Andrejs bija ļoti noslēpumains."

Drīz vien viņa uzzināja, ka abi dodas uz Maldīvu salām.

Jaunā sieva teic, ka tās nebija tradicionālas kāzas - viņiem nebija plānu un tas, vai ceremonija var notikt pludmalē, bija atkarīgs no laikapstākļiem. 

Rastorgujevu pāris apprecējās 28. martā gleznainā vietā pludmalē un pēc tam palika Maldīvās divas nedēļas baudīt medusmēnesi. 

Pēc kāzām Nadežda pieņēmusi vīra uzvārdu.

Kā zināms, šīs abiem ir otrās kāzas. Sportistam no iepriekšējās laulības ir meitiņa Nikola.

Atgādinām, ka Rastorgujevs šā gada 18. februārī Nove Mesto pasaules čempionātā biatlonā izcīnīja sudraba medaļu 15 kilometru sacensībās ar kopējo startu, izcīnot savu lielāko panākumu karjerā un arī Latvijas biatlona vēsturē.

Līdz šim no latviešiem tikai Ilmāram Bricim bija pasaules čempionātu medaļas - divas bronzas godalgas 2001. gadā 20 kilometru individuālajā distancē un 2005. gadā desmit kilometru sprintā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 16. aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu