Izjukusi mūziķu Gintas un Kristapa Krievkalnu laulība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirms trim gadiem kļuva zināms, ka sašķobījusies mūziķu pāra Gintas un Kristapa Krievkalnu laulība. Nu Kristaps žurnālam "Ieva" apstiprina - abi oficiāli šķīrušies. 

Kristaps Krievkalns, kuram maijā aprit 50, intervijā žurnālam "Ieva" teic, ka pēdējā laikā viņa dzīve ir mainījusies. "Gan ģimenes statuss, gan... Vispār - vētras ir nākušas un gājušas nu šitā te (izpleš rokas)! Purināts ir riktīgi. Bija ģimene ar Gintu un - vairs nav. Šķiršanās gan notika cieņpilni, un varu par Gintu pateikt tikai visu to labāko. Viņa ir lieliska mūsu divu bērnu mamma, un mēs šobrīd cieņpilni eksistējam viens blakus otram. Tu domā, ka kaut kas būs mūžīgi... Bet - nav, viss mainās," tā Kristaps, piebilstot, ka abi ne tikai kopā rūpējas par bērniem, bet arī strādā uz vienas skatuves.

Vaicāts, kāpēc notika šķiršanās, mūziķis saka: "Es nezinu...

Pieļauju, ka es nekad nevarētu līdz galam padarīt Gintas dzīvi tādu, kādu viņa to vēlas, kādu viņa ir dziļi iekšēji izsapņojusi.

Mākslinieka dzīve ir trauksmaina, visu laiku mainīga. Viņa noteikti gribēja mierīgu dzīvi, vairāk vērstu uz viņu, ko es viņai nevarēju nodrošināt. (..) Vienmēr esmu centies visu izdarīt, bet man ir mani trūkumi. Nu ko es varu ar to izdarīt? Neko, man tie ir, un viss. Es labāks nebūšu! Sliktāks arī ne!" 

Kad intervētāja norādīja, ka arī Ginta ir māksliniece, Kristaps bilst, ka šobrīd Ginta strādā kadru daļā ārzemju uzņēmumā, biroja darbu. "Viņa joprojām iesaistās muzikālos projektos, bet krietni mazāk un tikai tajos, kur pati vēlas un kas patīk. Man neteica nē," saka mūziķis.

Kā zināms, Krievkalni mija gredzenus 2010. gadā pēc diviem kopā pavadītiem gadiem.

Pāra laulībā dzimušas divas meitas. Krievkalnam no iepriekšējām attiecībām ar dziedātāju Madaru Celmu ir jau pieaudzis dēls. 

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 17. aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu