Anta Aizupe un Andris Bulis jaunā īsfilmā "UNBIND" izspēlēs imigrantu ģimenes drāmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Anta Aizupe galvenajā lomā īsfilmā "UNBIND"
Anta Aizupe galvenajā lomā īsfilmā "UNBIND" Foto: Ekrānšāviņš

Jaundibinātā filmu studija "INSANE PICTURE" prezentē savu pirmo debijas projektu ar divkāršo Lielā Kristapa nominanti, aktrisi Antu Aizupi un sabiedrībā plaši atpazīstamo, šarmanto aktieri Andri Buli galvenajās lomās īsfilmā “UNBIND” (tulkojumā no angļu valodas – 'atraisīt', 'atbrīvot', 'atsaistīt'). 

Īsfilma “UNBIND” ir traģiska mūsdienu drāma, kuras notikumi norisinās Rietumos, jaunā austrumeiropiešu imigrantu ģimenē. Stāsts ir par jaunu sievieti, kurai ir viss, ko dzīvē var vēlēties, – labs darbs, skaista laulība, bērns un vienkārša laime.

Taču, kā jau dzīvē mēdz notikt, situācijas mēdz mainīties, un filmas galvenās varones gadījumā tas notiek ar vienu notikumu pēc otra, kā rezultātā viņa zaudē savu pašapziņu, identitāti un pašu dzīvi. Īsfilma pievērš uzmanību sabiedrībā bieži pārskatītai tēmai –mentālā veselība.

Īsfilma veidota angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā, jo projekts piedalīsies vairākos starptautiskos kino festivālos, tāpat arī stāsta tēma ir ļoti aktuāla visā pasaulē.

Īsfilmas producentes ir "INSANE PICTURE" dibinātājas – Elīza Raina Veinberga un Elizabete Balode, kuras līdz šim ir strādājušas Latvijas kino filmu industrijā dažādos augsti novērtētos projektos un nu ir izveidojušas savu pirmo debijas īsfilmu.

Īsfilmas režisore un scenāriste ir projekta līdzproducente Elizabete Balode.

Īsfilmas tapšanā iesaistīti arī sabiedrībā zināmi mūziķi – komponists Roberts Dinters un dziedātāja TIPA.

"UNBIND" nonāks pie skatītājiem no 13.maija. Vairāk informācijas par to, kur varēs noskatīties īsfilmu, soctīkla Instagram kontā @unbind_short

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu