Rīgā varēs aplūkot ceļojošo Eiropas mākslas izstādi “Brīvības labirints”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 28. aprīlī, Rīgā pie Brīvības pieminekļa plkst. 13.00 būs aplūkojama ceļojošā Eiropas mākslas izstāde “Labyrinth of Freedom” jeb “Brīvības labirints”, informēja izstādes organizētāji nevalstiskā organizācija «Mrija».

Mobilā fotoizstāde-instalācija "Brīvības labirints" notiek Eiroparlamenta vēlēšanu atbalstam un vēlētāju aktivitātes veicināšanai. Izstādes organizētāji uzsver, ka rietumvalstīm jāpievērš uzmanība pasivitātei politikā un jāatgādina ikvienam par to, cik svarīgi ir piedalīties politiskajā valsts dzīvē.

Eiroparlamenta vēlēšanas notiks šogad no 6. līdz 9. jūnijam.

Ceļojošā izstāde "Brīvības labirints" stāsta par to, cik svarīgi ir šodien izmantot balsstiesības, veidojot nākotni, lai vēlāk nebūtu nekas jānožēlo. Eiropas Parlamenta vēlēšanu rezultāti noteiks Eiropas virzību nākamos piecus gadus.

Izstāde viesosies 28 Eiropas valstu 44 lielākajās pilsētās. Tā sākās 21. aprīlī un beigsies 9. jūnijā Vīnē, Austrijā. Izstādes mērķis ir iedvesmot Eiropas pilsoņus piedalīties vēlēšanās un veidot stirpu, demokrātisku Eiropu nākamajām paaudzēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu